Vacature account intercedent

account intercedent in Hellevoetsluis

Functieomschrijving

Beschrijving

Ben jij commercieel ingesteld en sta jij bekend om jouw hands-on -werkmentaliteit? Lijkt het jou gaaf om de verbinder tussen werkzoekenden en de mooiste haven van de wereld te worden? Dan zou jij wel eens dé nieuwe collega voor Randstad Hellevoetsluis kunnen zijn. 

wat ga je doen

De beste matches maken en de klant ontzorgen. Als account intercedent in Hellevoetsluis zet je je commerciële skills in om succesvolle samenwerkingen met onze klanten in het havengebied te onderhouden en uit te bouwen. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor diverse bedrijven in het havengebied. Bij deze bedrijven worden ruim 100 talenten ingezet waarvoor jij alles van a tot z regelt. Dagelijks schakel je met de klant over de planning en ondersteun je hen bij het invullen van logistieke en administratieve vacatures. Aangezien het om een zeer afwisselende rol gaat waar je veel moet schakelen tussen verschillende werkzaamheden is het belangrijk dat je goed overzicht kan bewaken en kan prioriteren.

over jou
 • HBO werk- en denkniveau 

 • bij voorkeur 32/40 uur per week beschikbaar

 • In bezit van een rijbewijs B

 • een kei in plannen, organiseren en prioriteren

 • veerkrachtig; snel schakelen en werken in hectiek is zeker aan jou besteed

 • overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten

 • gedreven om altijd voor het beste resultaat te gaan; voor de klant, de flexwerker én Randstad

 • communicatief sterk

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als account intercedent interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen. 

dit bieden we jou
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

 • goede mobiliteitsregeling en laptop

 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.550,- en € 3.000,- (afhankelijk van je werkervaring)

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

 • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)

 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding

word onze nieuwe account intercedent

Help jij onze klanten aan de beste uitzendkrachten en draag je zo bij aan succesvolle samenwerkingen? Solliciteer direct en druk op de solliciteer button op deze pagina! 

Nog vragen? Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialist, Fleur van de Giessen, via fleur.van.de.giessen@randstadgroep.nl 

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:Arbeidsbemiddelaars en uitzendbureaumedewerkers
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad Nederland via fleur.van.de.giessen@randstadgroep.nl of 31624724759. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. account intercedent Randstad Nederland 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures