Vacature Advocaat-medewerker Arbeidsrecht

Advocaat-medewerker Arbeidsrecht in Maasdijk

Vogelaar Bosch Spijer AdvocatenVogelaar Bosch Spijer Advocaten

    • Familie- & erfrecht
    • Letsel- & overlijdensschade

Vogelaar Bosch Spijer heeft, wegens het vertrek van een medewerker, plaats voor een:

arbeidsrecht (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nuchter ingestelde en gedreven advocaat-medewerker arbeidsrecht . Je beschikt over een uitstekend juridisch inzicht, analytisch vermogen en overtuigingskracht en hebt al enkele jaren ervaring als advocaat in het arbeidsrecht.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving, waarbij op hoog niveau juridische rechtsbijstand wordt verleend aan zowel werkgevers als werknemers. Je komt te werken in een hecht team van elf gedreven advocaten. Uiteraard zorgen wij er daarbij voor dat de randvoorwaarden in orde zijn. Daarnaast bieden wij concurrerende arbeidsvoorwaarden (leaseauto, pensioenregeling etc.) en een prettige werksfeer.

Vogelaar Bosch Spijer is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in de arrondissementen Den Haag en Rotterdam. Naast arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in het familie- & erfrecht, letselschade en tuinbouwrecht.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen. Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar mr. , Postbus 51, 2676 ZH Maasdijk. Mailen kan ook: .Functie:advocaat-medewerker arbeidsrecht
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vogelaar Bosch Spijer Advocaten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Advocaat-medewerker Arbeidsrecht Vogelaar Bosch Spijer Advocaten 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures