Vacature Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder in Maassluis

Facility management Taal

  • Facility management

 1. Vacature Applicatiebeheerder

32-40 uur

Wij zijn op zoek naar een Applicatiebeheerder. Bouw mee aan de Digitale Toekomst van MTS Euro Products! Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin jij een cruciale rol speelt in de digitale transformatie van MTS Euro Products?

What you will be doing?

Wij zijn op zoek naar een gedreven Applicatiebeheerder die wil bijdragen aan het onderhoud en de ontwikkeling van onze ERP-software, CRM-systemen en het digitale B2B-commerce landschap. Als Applicatiebeheerder bij MTS Euro Products ben je niet alleen een expert in het beheren van applicaties, maar ook een pionier die de grenzen van innovatie wil verleggen.
Jouw taken:
 • ERP en CRM Beheer: onderhoud en optimaliseer van ons ERP- en CRM-systeem om de bedrijfsprocessen soepeler te laten verlopen. Identificeer mogelijkheden voor verbetering en implementeer oplossingen om efficiëntie te maximaliseren.
 • Digitale B2B Commerce: neem de leiding in de ontwikkeling en het onderhoud van ons digitale B2B-commerce landschap. Werk samen met cross-functionele teams om een naadloze online-ervaring voor onze zakelijke partners te garanderen.
 • Innovatie en Ontwikkeling: houd jezelf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in applicatiebeheer. Speel een proactieve rol bij het introduceren van nieuwe functies en mogelijkheden om de digitale aanwezigheid van MTS Euro Products te versterken.
 • Samenwerking: Werk nauw samen met interne stakeholders, waaronder IT, Sales en Operations, om de behoeften van het bedrijf te begrijpen en te vertalen naar effectieve applicatieoplossingen.

Over Euro Products:
MTS Euro Products is een specialist in hygiëneproducten, een hecht en warm familiebedrijf gevestigd in Maassluis. Onze organisatie, bestaande uit 110 medewerkers, biedt een open cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. In ons moderne kantoor langs de Waterweg krijg je toegang tot faciliteiten zoals een professionele fitnessruimte en een padelbaan, en dagelijks geniet je van overheerlijk eten in ons bedrijfsrestaurant en vers fruit.
Wat bieden wij:
 • Een dynamische en innovatieve werkomgeving waar jouw input wordt gewaardeerd.
 • De kans om te werken aan uitdagende projecten en de digitaliseringsslag van MTS Euro Products te leiden.
 • Een hybride werkplek met flexibiliteit in werktijden (32 tot 40 uur).
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Who are we looking for?

 • Minimaal 3 jaar ervaring in applicatiebeheer, bij voorkeur in
  een ERP- of CRM-omgeving.
 • Kennis van programmeertalen en ervaring met integraties tussen verschillende systemen.
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om
  effectief samen te werken.
Sollicitatieprocedure:
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en wil je een cruciale rol spelen in de digitale toekomst van MTS Euro Products? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons innovatieve team! Stuur je CV en motivatiebrief naar onder vermelding van: Applicatiebeheerder -MTS Euro Products.

Functie:applicatiebeheerder
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Euro Products via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Applicatiebeheerder Euro Products 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures