Vacature Basisarts Ouderengeneeskunde

Basisarts Ouderengeneeskunde in Dirksland

CuraMareCuraMare

 • Vakantiewerk

  • Facilitaire dienst

Basisarts ouderengeneeskunde

tot 36 uur uur | WO | CuraMare Behandeling

Wat ga je doen?
Als basisarts ben je verantwoordelijk voor de medische zorg en behandeling van de patiënten op jouw afdelingen. Je houdt je bezig met onderzoek, diagnostiek en behandeladvies en hebt een sturende rol in het multidisciplinaire zorgproces. Dit alles doe je in samenwerking met en onder supervisie van de specialisten ouderengeneeskunde. Je neemt tevens deel aan de avond-, nacht- en weekenddiensten.

Je maakt onderdeel uit van de medische vakgroep ouderengeneeskunde, welke een belangrijk onderdeel is van CuraMare Behandeling. Onze vakgroep is samengesteld uit een divers en deskundig team; bestaande uit zes Specialisten Ouderengeneeskunde, een Internist Ouderengeneeskunde, drie Verpleegkundig Specialisten, een Physician Assistant en een medisch secretariaat voor de ondersteuning. Bovendien dragen we actief bij aan het medische opleidingsklimaat door opleidingsplekken te bieden voor Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding (SOio), Huisarts in opleiding (Haio), Verpleegkundig Specialisten in opleiding en Physician Assistants in opleiding.

Het medisch team biedt medische zorg aan +/- 300 cliënten met een WLZ-indicatie, zowel somatisch als psychogeriatrisch, verspreidt over 5 woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. De woonzorglocaties zijn in de afgelopen 8 jaar nieuw gebouwd en uitgerust met de modernste domotica. Ook wordt medische zorg geboden aan cliënten die tijdelijk verblijven voor revalidatie of herstel (GRZ/ELV) en beschikken we over een observatieafdeling en leveren wij eerstelijns medische zorg. Curamare als organisatie bestaat, naast de verpleeghuizen, ook uit het Van Weel-Bethesda ziekenhuis. Hierdoor is er een nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen.

Opleiding
Curamare is een opleidingshuis voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Je kunt bij ons terecht voor het praktische gedeelte van de opleidingsperiodes somatiek en psychogeriatrie en de geriatrische revalidatiezorg en voor de stage eerstelijns zorg. Het theoretische gedeelte van de opleiding volg je bij SOOL, het opleidingsinstituut van de Universiteit Leiden. Meer informatie over de inhoud van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en de sollicitatieprocedure voor de opleiding vind je op de website van SOOL.

Wij bieden niet alleen de opleidingsplek voor een , maar hebben ook een opleidingsplek voor een verpleegkundig specialist, physician assistant en we bieden de chronische zorg stage voor huisartsen in opleiding.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €4.370,- en maximaal €6.583,- bruto (FG 65 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract voor de duur van 1 jaar, voltijd én deeltijd mogelijk. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan is een vast contract mogelijk!
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een boeiende, informele werkomgeving met veel mogelijkheden voor ontwikkeling.
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan, betrokken zijn bij elkaar én oog hebben voor elkaar als persoon.
 • Indien je je verder wilt specialiseren tot specialist ouderengeneeskunde bieden wij de mogelijk om, bij gebleken geschiktheid, het praktische gedeelte van de opleiding bij ons te doorlopen.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

CuraMare Behandeling
CuraMare Behandeling is de specialist in complexe hulpvragen op het gebied van behandeling, begeleiding, advies en diagnostiek bij ouderen en specifieke doelgroepen. Het is een organisatieonderdeel van CuraMare die bestaat uit verschillende disciplines, waaronder paramedische, psychosociale en medische disciplines.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als basisarts bij CuraMare. We kijken uit naar je reactie!

Wil je eerst een keer meelopen om te kijken of wij bij elkaar passen? Dat kan!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met Irene Knijn, specialist ouderengeneeskunde/opleider, of met , AIOS Ouderengeneeskunde, via: .

Functie:basisarts ouderengeneeskunde
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4370 – 6583
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Basisarts Ouderengeneeskunde CuraMare 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures