Vacature Ben jij de nieuwe Helpende(+) voor Careyn, locatie de Rozenhoek in Hellevoetsluis?

Ben jij de nieuwe Helpende(+) voor Careyn, locatie de Rozenhoek in Hellevoetsluis? in Hellevoetsluis

Ben jij Helpende(+), ervaren in het werken op een somatiek afdeling, beschikbaar voor 4 uurs diensten en 8 uurs diensten en in het bezit van eigen vervoer?

Kom dan werken bij locatie de Rozenhoek in Hellevoetsluis!

Werken bij DuoZorg Flexpert

Wij zijn DuoZorg Flexpert, expert in flexbanen. Wij zijn het interne flexbedrijf van Careyn. Wij koppelen zorgmedewerkers (flexmedewerkers en ZZP'ers) aan zorgbanen bij Careyn. Samen met de collega’s van Careyn zoeken wij naar oplossingen voor personele knelpunten. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met onze vestigingen in Spijkenisse en Utrecht.

Onze zorgmedewerkers kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij bij Careyn werken, dit maakt werken bij DuoZorg Flexpert uniek. Door het bieden van flexoplossingen en het volledig benutten van de beschikbaarheid van flexibele zorgmedewerkers zorgen wij voor de juiste match. Met aandacht voor talentontwikkeling, zelfregie, echt luisteren én werkplezier maken wij werken in de zorg nog leuker en bieden wij de ideale zorgbaan!

Waar kom jij te werken?

De locatie de Rozenhoek in Hellevoetsluis is gevestigd aan de buitenrand van Hellevoetsluis en heeft nog de ouderwetse verzorgingshuis indeling. Dit betekent vooral een wat ouder gebouw maar wel met veel sfeer en oog voor de bewoners. Alle bewoners hebben behoefte aan somatische zorg wat betekent dat je vooral heel bekwaam moet zijn in het gebruiken van de tilliften.

De locatie is met het openbaar vervoer niet makkelijk te bereiken en om deze reden zoeken wij medewerkers die in het bezit zijn van eigen vervoer om op deze locatie te komen.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Helpende(+) of zorgstudent Verpleegkundige/Verzorgende IG vanaf je 2e leerjaar.
 • Je hebt recente werkervaring in de ouderenzorg en stage-ervaring (ADL) in de zorg.
 • Je bent zeer bekwaam met tilliften .
 • Je bent fysiek in staat om op een zwaardere somatische afdeling te werken.
 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.
 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Hellevoetsluis, Brielle of Spijkenisse. 

Waarom kies jij voor ons?

Wij bieden jou een flexbaan bij een flexbedrijf dat onderdeel is van Careyn. Jij herkent jezelf in onze kernwaarden: persoonlijk, bewust, nieuwsgierig en positief. Je gaat werken bij Careyn via DuoZorg Flexpert. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, opleiding en doorgroei. Als DuoZorg Flexpert bieden wij daarnaast de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris conform de VVT-cao (FWG 20 of FWG25 als Helpende(+) € 14,29 - € 18,71 bruto per uur). Het salaris wordt wekelijks uitbetaald op basis van jouw gewerkte diensten.
 • Jij krijgt direct een jaarcontract. Jij bepaalt zelf hoeveel je werkt en bepaalt jouw eigen rooster.
 • Jij krijgt onze DuoZorg-Poolmanager App met alle openstaande diensten en kunt jezelf inplannen, 
 • Jij ontvangt een toeslag voor werken in de avond, weekend of nacht. 
 • Jij ontvangt 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Jij ontvangt een reiskostenvergoeding.
 • Jij bouwt pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag, zonder eigen bijdrage, dus premievrij voor jou, als je via DuoZorg Flexpert aan de slag gaat.
 • Jij ontvangt vakantiegeld én vakantiedagen.

Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan meteen!

Vragen? 

Heb jij vragen of ben jij nieuwsgierig naar onze vacature en wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of WhatsApp met Isaura( DuoZorg Flexpert) via 06-20119642.

Wil je solliciteren, dat kan via de knop solliciteer meteen. Hopelijk spreken we jou snel!

#vacature #helpende #flex #vakantiewerk #verzorgendeIG #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #Careyn #studentverzorgende #studentverpleegkunde #Brielle #Zuidland #Spijkenisse #Rozenburg #zorgstudent Functie:Ben jij de nieuwe Helpende(+) voor Careyn, locatie de Rozenhoek in Hellevoetsluis?
Startdatum:02-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2477 – 3243
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DuoZorg FLEXpert Spijkenisse via i.mirck@careyn.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://mijnduozorg.nl/publicjob/details/ZUN4QUpkRGdMcERjcUZFZEkveklCUT090?sourceJobBoardInstanceGuid=56036756-d7e3-403d-8a32-dc5cbb9e5677.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Ben jij de nieuwe Helpende(+) voor Careyn, locatie de Rozenhoek in Hellevoetsluis? DuoZorg FLEXpert Spijkenisse 02-04-2024

Bekijk ook andere vacatures