Vacature Bestuurder

Bestuurder in Hellevoetsluis

1nP

Cliëntenraad

De Cliëntenraad 1nP overlegt op regelmatige basis met de Raad van Bestuur en betrokken medewerkers over onder andere thema's op gebied van beleid, financiën, kwaliteit, privacy en andere aanverwante zaken die een kwalitatief goede zorg borgen.

De cliëntenraad vormt een belangrijk onderdeel binnen Stichting 1nP en levert vanuit cliënten perspectief een waardevolle bijdrage aan de organisatie. Mogelijke knelpunten kunnen in vroegtijdig stadium worden gesignaleerd en opgelost waarbij het belang van de cliënt ten allen tijden voorop staat.

De Cliëntenraad komt op voor het collectieve cliëntenbelang van Stichting 1nP.

De Cliëntenraad 1nP heeft voor de komende jaren een aantal ambitieuze doelstellingen gedefinieerd waaronder een intensiever en directer contact met (ex) cliënten en op regelmatige basis thema-workshops. Om dit alles goed te kunnen uitvoeren zoeken wij nieuwe leden!

De Cliëntenraad 1nP zoekt nieuwe leden

Ben jij cliënt of ex-cliënt of direct betrokkene bij cliëntenbelangen van Stichting 1nP en wil jij je kennis, inzicht en ervaringen inzetten om de kwaliteit van zorg van 1nP te verbeteren, dan zoeken wij jou! Als lid van de Cliëntenraad 1nP kun jij je stem laten horen en meedenken over de kwaliteit van zorg.

Wat zoekt de Cliëntenraad?

 • Het is van belang dat leden, direct of indirect, ervaring hebben met de ggz zorgverlening. Dit kan zijn als ervaringsdeskundige of iemand met affiniteit met de ggz;
 • B etrokkenheid bij en kennis van 1nP en/of aangesloten professionals;
 • H et algemene cliënten belang kunnen zien boven het eigen belang;
 • K unnen samenwerken, vergaderen en overleggen;
 • K ritisch zijn en ook oog hebben voor de samenwerkingsrelatie (o.a. met elkaar, medewerkers en bestuurder);
 • V oldoende tijd hebben voor het cliëntenraadswerk, wat voornamelijk kan worden ingevuld d.m.v. het Nieuwe Digitaal werken (community tools).

Wat kun jij van ons verwachten?

We streven naar een Cliëntenraad van 5 leden incl. de voorzitter. De Cliëntenraad 1nP komt ongeveer 4-6 keer per jaar bij elkaar, maar we hebben ook veel digitaal contact in de cliëntenraad-community. Naast een reiskostenvergoeding ontvangt een cliëntenraadslid een vergoeding voor de werkzaamheden.

Stichting 1nP

 • Gallasplein 3
 • 3221 AB Hellevoetsluis
 • 0900 555 3000


Functie:bestuurder
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting 1nP via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Bestuurder Stichting 1nP 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures