Vacature Bewegingsagoog

Bewegingsagoog in Middelharnis

Bewegingsagoog


MBO 4 Middelharnis

Middelharnis

18-20 uur, contract voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband FWG 45 €2821,00 - €3938,00

Wij zijn Zuidwester, een grote zorg- en dienstverlener in het Zuidwesten van Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!

Wat ga je doen?

"Als Bewegingsagoog bied je meerwaarde op een groter gebied voor onze doelgroep dan alleen bewegen en dat geeft enorm veel voldoening!

"

Dát is waarom jouw toekomstige collega's hier zo graag werken! Mogelijk maak jij straks ook deel uit van dit team. Dan staat je het volgende te wachten:

Als bewegingsagoog kom je de vakgroep bewegingsagogie versterken, onderdeel van het Expertise Centrum van Zuidwester (ECZ). Je bent continu in contact met verschillende mensen, wat jouw werk veelzijdig en uitdagend houdt. Je organiseert bewegingslessen voor zowel cliënten van Zuidwester, maar ook cliënten die niet bij ons wonen. Je bedient hiermee een uitdagende doelgroep, uiteenlopend van ernstig meervoudig beperkten tot licht verstandelijk beperkten. Je hebt alle vrijheid om de inhoud van de lessen zelf vorm te geven en bepaalt dit vooral op basis van de behoeften van de cliënten. Samen kijk je of de les bijvoorbeeld in de zaal of het zwembad wordt gehouden, alles met als focus het behoud en bevorderen van het welzijn in de breedste zin. Denk hierbij aan motorisch, lichamelijk, persoonlijk, sociaal- emotioneel en cognitief welzijn. Om dit te bereiken, werk je nauw samen met andere disciplines, zoals fysiotherapeuten en gedragsdeskundigen. Je werkdagen zijn verdeeld over twee tot drie dagen.

Waar ga je werken?
Je komt in een transparant team van elf bewegingsagogen waar serieus en professioneel gewerkt wordt. Jij gaat minimaal twee dagen aan de slag in de regio Goeree-Overflakkee op de locatie Middelharnis en mogelijk nog een dag(deel) in een andere regio.

Jij hebt het:

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken
 • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-niveau 4 sport en bewegen, met hoofdrichting bewegingsagogie
 • Het is van belang dat je kennis en bevoegdheden bezit rondom het geven van zwemlessen en fitnessinstructie
 • Pas gediplomeerd, maar nog geen werkervaring? Starters zijn ook van harte welkom om te solliciteren
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren.
 • Leren vind je leuk, dus het volgen van cursussen en bijscholing is voor jou vanzelfsprekend.

Zo zorgen wij voor jou

 • Een salaris van maximaal €3938,00 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG-schaal 45), vanaf 01-06-2024, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,83%.
 • Bedrijfsfitness, een fietsplan én personeelskorting bij verschillende bedrijven.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen zodat je in beweging blijft voor persoonsgerichte zorg!
 • Een prettig pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, flexibele werktijden, de mogelijkheid om vanuit huis te werken en jezelf door te ontwikkelen.
 • Bedrijfsfitness, een fietsplan én personeelskorting bij verschillende bedrijven.

Maak werk van deze vacature en solliciteer!
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 1-06-2024. Eerst meer weten over deze functie? Bel of E-mail dan met Sjors van den Bulck via (vrijdag) of mail naar . De eerste gesprekken vinden plaats vanaf de derde week van mei.Functie:bewegingsagoog
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3938 – 3938
Uren per week:18 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Bewegingsagoog Zuidwester 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures