Vacature Catering medewerker

Catering medewerker in Europoort Rotterdam

Functieomschrijving

Hoi jij! Op zoek naar een baan als catering medewerker waarbij je je liefde voor eten niet hoeft te verbergen? Wil je betaald krijgen om mensen blij te maken met heerlijk eten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Solliciteer direct of lees verder:

Wat bieden wij jou
  • € 13,27 per uur. Lekker!
  • Te gekke werkplek
  • Reiskosten vergoeding
  • Flexibele werktijden!
  • Gezellig team!
Wie ben jij

Ben jij graag in beweging en sta jij graag voor anderen klaar? Sta jij te springen om te beginnen! Verder:

  • Woon je in de regio Maasvlakte
  • In bezit van eigen vervoer (auto)
  • Heb jij een glimlach! 😉
Wat ga je doen

Beeld je in: De verse geur van versgebakken broodjes en croissants! Mmm! Hier begint jouw dag mee als catering medewerker. Samen met jouw collega’s gaan jullie de lunch voorbereiden. Denk hierbij aan salades, vers gemaakte smoothies en heerlijke sandwiches. Ook nog even de koelvitrines netjes bijvullen.

Staat alles er klaar voor? Check! Laat die gasten maar komen, jij en je collega’s staan er klaar voor. De gasten even bijstaan achter de kassa, wil er iemand een bakje koffie? Geen probleem, deze zet jij even. Complimentje hier & complimentje daar! Ze vliegen om je oren. 🙂 Dat is ook fijn.

Zodra de lunch voorbij is, komt er een stukje schoonmaak. Ja ja! Dit hoort er ook bij, even de zaal netjes maken en wat helpen met wat afwas. Even het bestek bijvullen voor de volgende dag. Laatste puntjes op de i? Yes!

Zo, jij gaat met een goed gevoel naar huis! Je hebt nu al zin in de volgende shift!

Waar ga je werken

Jij komt als catering medewerker te staan in het bedrijfsrestaurant op het hoofdkantoor van BP. Hoe tof is dat! Wat nog toffer is: Het is de raffinaderij van BP op de Maasvlakte! Wist je dat dit een van de grootste raffinaderijen is van West-Europa? Wauw!

Werktijden zijn hier tussen 08.00 en 15.00, doordeweeks & overdag. Lekker zeg!

Sollicitatie

Dit klinkt toch geweldig? Solliciteer nu en sta volgende week te knallen als catering medewerker!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:catering medewerker b
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:13 – 13
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via solliciteren-hospitality@tempo-team.nl of 06 12 16 68 43. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Catering medewerker Tempo-Team 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures