Vacature Doktersassistente Polikliniek Chirurgie

Doktersassistente Polikliniek Chirurgie in Rozenburg Nh

Rechten en plichten

  • Huisregels
Over SMC
  • Bestuur

32 uur | MBO | Paramedisch | SMC

Kun jij jezelf omschrijven als een doener, initiatiefnemer en een sociaal persoon? Heb jij hart voor jouw vakgebied en zijn plannen en organiseren jou op het lijf geschreven? Dan hopen wij dat jij ons op de polikliniek Chirurgie met jouw talenten komt versterken!

Wat ga je doen?
Als doktersassistente is iedere werkdag anders. Jij bent het aanspreekpunt voor de patiënt en tegelijkertijd de rechterhand van de arts. Een echte verbinder dus! Zo ben je onmisbaar in de spreekkamers, maar ook administratieve taken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten. Jij bereid en begeleid spreekuren, staat de patiënt te woord aan de telefoon, je maakt afspraken en je voert administratieve handelingen uit. Je zorgt ervoor dat de patiënt zich welkom voelt en alles duidelijk en goed geregeld is voor en tijdens het bezoek. Met jouw persoonlijke aandacht zorg je ervoor dat de patiënt met een goed gevoel naar huis gaat. Daarnaast zorg jij dat de voorraad hulpmiddelen altijd op peil is.

Samen een team
De polikliniek Chirurgie is een grote poli met veel hectiek. Dit komt omdat er heel veel specialisaties op de poli voorbijkomen, zoals onder andere: mammachirurgie, neurochirurgie, vaatchirurgie, algemene heelkunde, traumatologie en bariatrie. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met de gipskamer, wondconsulent en vaatlaborante. Ben je een bezige bij en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan is dit dé geschikte poli voor jou! Als doktersassistente werk je nauw samen met onze artsen en je gaat deel uitmaken van een gezellig team met gemotiveerde collegas. Het team hecht veel waarde aan een prettige werksfeer onderling.

Wat krijg je van ons?

- Jij wordt onze nieuwe collega voor in ieder geval één jaar; klikt het in dit jaar? Dan bieden we je opvolgend graag een vaste aanstelling bij onze organisatie. - Een maandsalaris, conform functiegroep 35 van de cao ziekenhuizen, en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Extra leuk: in juni 2024 stijgen de lonen in de CAO Ziekenhuizen met 5%. - Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze collega's: - Collectieve zorgverzekering - Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop - Korting op de sportschool - Gratis trainingen van GoodHabitz - Wekelijks vers fruit voor al onze collega's

Wat neem je mee?

- Je bent in het bezit van het diploma doktersassistente of het diploma verzorgende IG. - Je hebt kennis van de medische terminologie. - Je kunt makkelijk en snel switchen tussen verschillende werkzaamheden. - Je bent sociaal vaardig en werkt graag in teamverband, maar zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem! - Je bent gastvrij en betrokken bij onze patiënten. - Je werkt nauwkeurig en je kunt goed omgaan met een portie stress. - Je bent een doener en een initiatiefnemer. Daarnaast heb je een professionele en flexibele werkhouding.

Samen zijn we SMC
Spijkenisse Medisch Centrum is een bijzonder ziekenhuis. Als klein ziekenhuis kennen we elkaar en weten we elkaar snel te vinden. We zíjn en voelen ons samen Spijkenisse Medisch Centrum.

Van maandag t/m vrijdag kunnen patiënten bij ons terecht voor laag complexe medisch specialistische basiszorg. We bieden planbare operaties, behandelingen en ingrepen voor meer dan 20 specialismen. Al onze medisch specialisten werken bij ons maar óók in het Maasstad Ziekenhuis of Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Als een patiënt met spoed zorg nodig heeft dan kan diegene terecht op het Spoedplein Spijkenisse. Het spoedplein is 7 dagen per week open van 07.00 - 22.00 uur. Op het Spoedplein werkt de spoedpoli van het ziekenhuis samen met de huisartsenpost. Op deze manier zorgen we samen voor de juiste zorg op de juiste plaats.

Hoe word jij onze nieuwe collega?

1. Jij bent enthousiast over de vacature en solliciteert voor deze functie;
2. We laten je zo snel mogelijk weten of wij jou uitnodigen voor een gesprek;
3. Yes! We gaan we in gesprek. We maken kennis met elkaar en als we beiden enthousiast zijn, kan een tweede gesprek worden gepland of organiseren we een meeloopmoment. In een aantal gevallen volgt na één gesprek al de vervolgstap;
4. Zien we samen de toekomst binnen SMC? Dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Ten behoeve van jouw indiensttreding lever je diverse documenten aan zoals diploma's of BIG registratie en vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
5. Werk je veel met patiënten, dan vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter hebben. Dit doen we om te voorkomen dat onze collega's bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten .
6. Gefeliciteerd !


Neem dan contact op met , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag! We ontvangen je reactie graag vóór 1 juni.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Functie:doktersassistent polikliniek chirurgie
Startdatum:11-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spijkenisse Medisch Centrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Doktersassistente Polikliniek Chirurgie Spijkenisse Medisch Centrum 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures