Vacature Duizendpoot

Duizendpoot in Brielle

Viva by Tendenza

  • STAND:
  • D205

  • Najaar 24 - Fashion, Accessories & Jewelry

  • https://www.vivabytendenza.com

Over ons

Viva Jewellery ontwerpt, produceert en levert elk seizoen nieuwe collectie sieraden, voor iedere gelegenheid waarbij jij je sprankelende zelf kan laten zien! Trendy sieraden op basis van de laatste trends in mode en lifestyle.

Ieder jaar brengt Viva Jewellery twee grote hoofdcollecties uit, daaromheen lanceert Viva diverse collecties, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en lifestyle.

Het hoofdkantoor van Viva Jewellery is gevestigd in de historische stad Brielle, in het oude Merula Weeshuis. Een uniek en bijzonder pand waar klanten de prachtige showroom kunnen bezichtigen.

Viva Jewellery streeft naar verantwoord ondernemen, langdurige relaties met afnemers, leveranciers en medewerkers. Samen, groeien en werken naar het hoogste haalbare resultaat!

Nieuws

Logistieke medewerk(s)ter

We zijn op zoek naar een duizendpoot die het logistieke proces in ons magazijn kan ondersteunen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten over bestellingen en retourneringenFunctie:duizendpoot
Startdatum:11-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trendz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Duizendpoot Trendz 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures