Vacature Ervaren Productiemedewerker

Ervaren Productiemedewerker in Botlek Rotterdam

Als productie medewerker bij ERIKS in Botlek Rotterdam kan je direct aan de slag met veel verantwoordelijkheden! Wat ga je doen? - Bestellingen uitpakken, controleren en aanmelden;

- Producten snel en goed maken zoals klanten willen. Jij bent een echte magazijn leider;

- Bedienen en onderhouden van machines;

- Opruimen en schoon houden van je werkplek, net zoals je thuis doet. Je bent als het ware een productiemedewerker en magazijnbeheerder in één. Je wordt door ons opgeleid om machines te bedienen en onderhouden. Zo een uitdaging grijp je met beide handen aan! Jij gaat deze verantwoordelijkheid graag aan en met jou erbij zal alles goed geproduceerd worden. Solliciteer nu! Om de beste indruk te krijgen van jouw werk bij ERIKS, bekijk je het onderstaande filmpje:

Wij bieden:

- Gemotiveerde en gezellige collega’s;

- Veel verantwoordelijkheid van dag één;

- Startsalaris van meer dan €15 bruto p/u (incl. 5,12% ADV) - Werkschoenen. Deze krijg je van ons;

- Werktijden van 08.00 - 16.30 uur;

- Parttime ook mogelijk (minimaal 32 uur per week);

- Opleidingen vanuit Timing. Je bepaalt zelf wanneer je het wilt doet;

- Binnen een jaar weet jij of je in aanmerking komt voor een contract. *Ben je goed in wat je doet? Dan bespreken we een vaste werkperiode.

Wij vragen:

- Je hebt ervaring in de logistieke en/of productie sector*;

- Je bent verantwoordelijk, met jou zal al het werk op goed en tijd beginnen en af zijn;

- Je kunt overweg met een scanner en computer;

- Je woont in Zuid-Holland in de omgeving van Botlek Rotterdam/Spijkenisse**. *Heb je nog niet zoveel ervaring in de logistiek of productie? Solliciteer dan alsnog, we bespreken het samen even. **Woon je niet in Zuid-Holland in de omgeving van Botlek/Spijkenisse? Als je beschikt over een eigen auto om s ’ochtends mee naar het werk te gaan, dan kan je ook solliciteren!

Waar ga je werken:

ERIKS is een familiebedrijf wat andere bedrijven beter en efficiënter maakt. Ze zorgen voor kostenbesparingen en het beter maken van hoe iets in een bedrijf gaat. Op de locatie waar jij gaat werken worden onderdelen gemaakt voor machines. En er worden technische en logistieke diensten geleverd aan alle soort bedrijven.Functie:Laders en lossers
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via eriks.zuidholland@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Ervaren Productiemedewerker Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures