Vacature Executieplanner

Executieplanner in Maasdijk

Executieplanner

Wij zoeken een executieplanner met interesse of ervaring in de logistieke branche. Wil jij deel uitmaken van onze leuke en dynamische Fresh afdeling en herken jij jezelf in onderstaande taken en verantwoordelijkheden? Dan nodigen we je graag uit om te reageren!
We zoeken een behulpzame, sociale en oplossingsgerichte executieplanner voor onze afdeling Fresh in ons nieuwe pand in Maasdijk!

Hieronder een aantal van jouw werkzaamheden:

 • Het opsporen van knelpunten en afwijkingen die afspraken met klanten in de weg kunnen staan.
 • Het oplossen van deze knelpunten en de andere dagelijkse uitdagingen, waar de chauffeurs tegenaanlopen gedurende de werkdag.
 • Contact onderhouden met onze chauffeurs, uitzendkrachten en klanten en er voor proberen te zorgen dat iedereen tevreden is.
 • Een lach op het gezicht van onze chauffeurs, klanten en andere collega's toveren.

Wie zoeken we?

 • Een toptalent die energie krijgt van het oplossen van uitdagingen.
 • Een sociale teamspeler die het leuk vindt om met verschillende mensen contact te hebben de gehele dag door en vooral samen met het team de klus te klaren! We deliver together!
 • Een flexibele topper die het als een voordeel ziet dat er gewerkt wordt in verschillende diensten tussen 06.00 uur 's ochtends en 20.00 uur 's avonds. 's Morgens naar de sportschool voor het werk of vroeg in de middag nog een late lunch op het terras, zijn momenten die jij maximaal benut doordat je ver van te voren op de hoogte bent van jouw diensttijden.
 • Zich goed kan verwoorden, zowel mondeling als op schrift, ook in het Engels.

Interesse gekregen? Stuur dan je sollicitatie naar

Nog geen ervaring als planner? Geen probleem, bij DLG kan je ook beginnen als junior en al lerende doorgroeien.

Wat bieden wij jou?

Ook jij ontvangt uiteraard een prima salaris als je onderdeel wordt van Team DLG. De functie is ingeschaald in schaal 6 van ons loongebouw (salarismaximum van € 3.800,- bruto per 4 weken, op basis van 40 uur).

Wat kan je verder verwachten als je bij ons komt werken?

 • We bieden een mooie reiskosten- en pensioenregeling.
 • Je krijgt 24 vakantiedagen en 3,5 ADV dag (FT).
 • Op werkdag 1 ligt er een leuke goodiebag voor je klaar.
 • Je komt te werken in een prachtig, gloednieuw kantoor in Maasdijk.
 • Verder bieden we een leasefietsregeling voor de vitaliteit.
 • Er liggen genoeg kansen om je te ontwikkelen bij DLG, het is aan jou om die te grijpen!
 • Incidenteel thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • En tot slot, we bieden je een informele werksfeer met gezellige collega's!

We deliver together.

Als Executieplanner van DLG is geen uitdaging te groot en krijg jij energie van het oplossen van vraagstukken en uitdagingen. Je bent behulpzaam en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. Je bent een aanpakker en samen met het team, ga jij iedere dag weer voor het maximale eindresultaat, namelijk tevreden chauffeurs en tevreden klanten. Plannen bij DLG is topsport!

DLG heeft veel verschillende takken van (trans)sport. Vervoer van AGF naar het Verenigd Koninkrijk, van en naar de Rotterdamse en Antwerpse haven met de afdeling Zeecontainervervoer of met bevroren levensmiddelen Europa in. Binnen al deze afdelingen wordt elke dag een topprestatie geleverd. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die een teamprestatie willen leveren. Een collega waar wij op kunnen rekenen.

Wil jij deel uit maken van #TeamDLG ? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op! Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via . Hopelijk tot snel!

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau?

Ondanks dat we jullie interesse op prijs stellen, willen wij onze vacature middels eigen werving invullen, of hebben wij het expliciet vermeld als er sprake is van exclusiviteit. Mochten er toch ongevraagde profielen aan DLG worden aangeboden, zullen wij deze als directe sollicitaties behandelen.

Dienstverband

Fulltime

Standplaats

Maasdijk

Opleiding

MBO / HBO

Word jij onze nieuwe collega?

Telefoonnummer Telefoonnummer

Transportweg 2, 2676 LL, Maasdijk
Langeweg 20, 3244 BH, Nieuwe-Tonge
Staveley Yard, NN14 4DZ, Cranford, UKFunctie:executieplanner
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3800 – 3800
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Daily Logistics Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Executieplanner Daily Logistics Group 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures