Vacature Gastheer/-vrouw

Gastheer/-vrouw in Rockanje

Odensehuis in Rockanje zoekt vrijwilligers

wo 24 jan, 09:00 Algemeen 2.179 keer gelezen

Rockanje - Op 6 maart van 13.30 tot 15.30 uur verzorgt Welzijn Ouderen een informatiemiddag voor mensen die graag vrijwilliger willen worden in het Odensehuis in Rockanje. Ze zoeken vrijwilligers die de rol van gastheer/-vrouw op zich willen nemen en ook vrijwilligers met een creatieve of beweegachtergrond die met de deelnemers aan de slag gaan.

Een Odensehuis is een plek voor ontmoeting en informatie voor mensen met geheugenklachten en/of beginnende dementie en hun mantelzorgers, partners, kinderen en andere betrokkenen. Een diagnose of indicatie is niet nodig. Uiteraard start de dag er met een lekkere bak koffie. Na de koffie gaan we aan de slag met een spel, iets creatiefs, een wandeling of een goed gesprek, een krantje lezen is ook een optie. Eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld. Vanuit de behoeften van de bezoekers worden activiteiten georganiseerd op het gebied van muziek, creativiteit, bewegen en spel. Het geven van informatie, voorlichting en advies over dementie is een belangrijk onderdeel van het Odensehuis. Hier is veel ruimte en aandacht voor. Het Odensehuis is van en voor mensen die er komen en wordt mogelijk gemaakt door de inzet van de vrijwilligers en bezoekers, met ondersteuning van een medewerker van Welzijn Ouderen. Iedereen draagt bij door het aandragen van ideeën, het delen van kennis en ervaring of gewoon door er te zijn. Deze middag zal plaatsvinden in De Stuifakkers, 't Getij, Dorpsweg 2. Bent u benieuwd en hebt u interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator: Seline van der Stel, , of per mail

Uit de krant

Agenda

Concert Dagorkest Voorne Putten Rozenburg

zaterdag 6 april 2024 19:30 tot 22:30

CC De Man | Oostvoorne

Let Spring Sing!

woensdag 10 april 2024 20:00 tot 21:00

Kerkje Vrijzinnigen | Brielle

Open bridgekampioenschap van Voorne Putten

zaterdag 13 april 2024 13:00 tot 17:00

Naar agenda

3225 LD HellevoetsluisFunctie:gastheer/vrouw
Startdatum:4-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GrootGoereeOverflakkee.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Gastheer/-vrouw GrootGoereeOverflakkee.nl 04-04-2024

Bekijk ook andere vacatures