Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in Hellevoetsluis

Vacature: Gastvrouw/-heer van Fortresse Holland

Heb je een passie voor geschiedenis en ben je graag het stralende gezicht dat bezoekers welkom heet? Dan hebben wij een fantastische kans voor jou!

Wat ga je doen?
Bij Fortresse Holland zoeken we een hartelijke en enthousiaste gastvrouw/-heer om ons team te versterken. Jij zorgt ervoor dat elke bezoeker zich thuis voelt in ons prachtige museum. Hier is een voorproefje van je taken: - Met een warme glimlach verwelkom je onze bezoekers en geef je hen alle informatie die ze nodig hebben over het museum, onze tentoonstellingen en activiteiten. - Je controleert de toegangstickets en zorgt ervoor dat bezoekers alles hebben voor een geslaagde rondleiding, zoals iPads en koptelefoons. - De telefoon beheren en reserveringen aannemen is voor jou geen probleem. Je beantwoordt vragen met plezier en voorziet iedereen van de juiste informatie. - Bij evenementen, vergaderingen en zaalverhuur ben jij de steun en toeverlaat. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en iedereen een geweldige ervaring heeft.

Wie ben jij? - Je hebt al ervaring in klantenservice of een soortgelijke rol (dit is een extra pluspunt!)). - Communiceren gaat je makkelijk af en je hebt een gastvrije en open houding. - Je kunt goed organiseren en meerdere taken tegelijk uitvoeren zonder moeite. - Flexibiliteit is jouw tweede naam; je bent bereid om in de avonden en weekenden te werken als dat nodig is. - Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur ook Duits en Engels.

Wat bieden wij jou? - Een afwisselende en boeiende functie in een inspirerende culturele omgeving. - Een vrijwilligersvergoeding als waardering voor je inzet. - Deel uitmaken van een enthousiast en gemotiveerd team. - Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. - Een warme en inclusieve werkomgeving waar jouw bijdrage echt gewaardeerd wordt.

Zie jij jezelf al helemaal in deze rol en ben je klaar om je enthousiasme met onze bezoekers te delen? Stuur dan je motivatiebrief naar . We kijken ernaar uit om van je te horen!Functie:gastvrouw
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fortresse Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Gastvrouw Fortresse Holland 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures