Vacature Gedreven Zelfstandige Software Development Engineer

Gedreven Zelfstandige Software Development Engineer in Maasdijk

Ben jij onze nieuwe fullstack development engineer ?

Ben jij een gedreven zelfstandige Software Development Engineer met een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen? Wil je werken in een dynamische omgeving waar jouw bijdrage van essentieel belang is voor de veiligheid van belangrijke locaties, waaronder een van 's werelds drukste luchthavens? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij DAEL Security!

32-40 uur

Maasdijk, Schiphol, op projectlocaties of thuis? (Kortom: waar jij wil!))

HBO

Ben jij onze nieuwe fullstack development engineer?

Ben jij een gedreven zelfstandige Software Development Engineer met een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen? Wil je werken in een dynamische omgeving waar jouw bijdrage van essentieel belang is voor de veiligheid van belangrijke locaties, waaronder een van 's werelds drukste luchthavens? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij DAEL Security!

32-40 uur

Maasdijk, Schiphol, op projectlocaties of thuis? (Kortom: waar jij wil!))

HBO

Bij DAEL Security zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen, waaronder scan- en detectieapparatuur, voor (lucht)havens, gevangenissen en andere belangrijke locaties. Bijvoorbeeld op Schiphol spelen onze softwareoplossingen een cruciale rol bij het waarborgen van veiligheid en het optimaal functioneren van beveiligingssystemen. Zoals bij de scan- en detectie apparatuur waarmee dagelijks zo'n 65.000 passagiers worden gecontroleerd, bodyscanners voor passagiers, tot de X-Ray scanners voor de handbagage en scanners van de Douane.

Wat ga je doen?

Als Software Development Engineer bij DAEL Security draag je bij aan het adviseren, ontwikkelen, schrijven en implementeren van softwareoplossingen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten en het strategische beleid van ons bedrijf.
Je begeleidt en ondersteunt onze operationele teams bij het oplossen van storingen, het verbeteren van de werking van apparatuur en het ontwikkelen van nieuwe softwareprogramma's. Je zorgt ervoor dat onze broncodes beschermd zijn tegen inbreuken door derden en dat alle mogelijkheden voor onrechtmatige verspreiding worden voorkomen.
Je levert technische en ICT-kennis en -kunde ter ondersteuning van verkoop, service, projecten, R&D, opleiding en training van onze monteurs.

"Vind je het leuk om naast het programmeren ook aan de voorkant van een project actief mee te denken in wat er nodig is? Bijvoorbeeld door de vraag van de klant goed helder te krijgen en het programma van eisen compleet te maken? Je krijgt alle ruimte om hierin mee te denken. Hoeft niet, mag wel." - Richard Singendonk, Technisch Commercieel Manager - DAEL Security

Wie ben jij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis en ervaring met: Full stack development, DotNet, C Sharp, Java, SCADA-applicaties, PLC, OPC, SQL (MySQL, Postgres), Splunk, Microsoft- en Linux-omgevingen.
 • Zelfstandig, resultaatgericht en oog voor detail

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de veiligheid van belangrijke locaties wereldwijd? Solliciteer dan nu bij DAEL Security en maak deel uit van ons ambitieuze team!

Jouw deal met DAEL

 • Werk voor het dynamische Schiphol waarin geen dag hetzelfde is en je nooit stilzit.
 • De mogelijkheid om integraal alles aan te pakken wat met scannen en detecteren te maken heeft.
 • Machines, materialen en (software) systemen die je niet elke dag tegenkomt.
 • Een passend salaris op basis van werkervaring en kennisniveau.
 • 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV).
 • Parttime of fulltime werken? Jij kiest! 32 tot 40 uur is mogelijk.
 • Je werktijden kun je flexibel indelen in overleg.
 • De mogelijkheid tot thuiswerken
 • Binnenkort een spiksplinternieuw kantoor inclusief sportschool en kroeg.
  Een hoop gezelligheid op de werkvloer en de gaafste bedrijfsfeesten en uitjes.

DAEL or no DAEL?Functie:software development engineer
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dael via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Gedreven Zelfstandige Software Development Engineer Dael 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures