GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning voor het oprichten van een vleesveestal en vernieuwen van het dak van de bestaande stal aan de Molendijk 38, 3235 XH Rockanje

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Nummer : 1992ESUITE2408692023Datum ontvangst : 13-12-2023Activiteiten : het oprichten van een vleesveestal en vernieuwen van het dak van de bestaande stal Plaatselijk bekend : Molendijk 38, 3235 XH RockanjeInformatie over een besluit of de wettelijke mogelijkheden kunt u iedere werkdag tijdens het telefonischspreekuur van 10 tot 12 uur verkrijgen bij de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer 14 0181.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Rockanje. Bekijk alle Bekendmakingen Rockanje in .

https://rockanjekrant.nl/bekendmakingen-rockanje/

Deel dit bericht:

Redactie Rockanjekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Rockanjekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Rockanje.

Gerelateerde berichten