GEMEENTEBLADReguliere procedure - aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een toegangspoort te Rietdijk 1a, 3235 KZ Rockanje

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een toegangspoort aan de Rietdijk 1a, 3235 KZ RockanjeDe gemeente Voorne aan Zee heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een toegangspoort aan Rietdijk 1a, 3235 KZ Rockanje.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 15-01-2024. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk voor 5 maart 2024 een besluit. ls de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14 0181.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Rockanje. Bekijk alle Bekendmakingen Rockanje in .

https://rockanjekrant.nl/bekendmakingen-rockanje/

Deel dit bericht:

Redactie Rockanjekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Rockanjekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Rockanje.

Gerelateerde berichten