GEMEENTEBLADReguliere procedure - definitief besluit omgevingsvergunning voor het plaatsen dakkapellen, wijzigen/plaatsen kozijnen, aanleggen alarmsysteem aan de Berkenrijsweg 6, 3235 ND Rockanje

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Toestemming voor plaatsen dakkapellen, wijzigen/plaatsen kozijnen, aanleggen alarmsysteem aan de Berkenrijsweg 6, 3235 ND RockanjeDe gemeente Voorne aan Zee heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het plaatsen dakkapellen, wijzigen/ plaatsen kozijnen, aanleggen alarmsysteem aan Berkenrijsweg 6, 3235 ND Rockanje.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de gemeente tot 22 februari 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat.Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Rotterdam vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer (088) 362 6000. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Rockanje. Bekijk alle Bekendmakingen Rockanje in .

https://rockanjekrant.nl/bekendmakingen-rockanje/

Deel dit bericht:

Redactie Rockanjekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Rockanjekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Rockanje.

Gerelateerde berichten