GEMEENTEBLADReguliere procedure - geaccepteerde sloopmelding voor het slopen van een stal aan de Strypsedijk 15, 3235 LD Rockanje

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Toestemming voor het slopen van een stal aan de Strypsedijk 15, 3235 LD in RockanjeDe gemeente Voorne aan Zee heeft een sloopmelding geaccepteerd. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het slopen van een stal aan de Strypsedijk 15, 3235 LD Rockanje.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Rockanje. Bekijk alle Bekendmakingen Rockanje in .

https://rockanjekrant.nl/bekendmakingen-rockanje/

Deel dit bericht:

Redactie Rockanjekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Rockanjekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Rockanje.

Gerelateerde berichten