Vacature Hovenier

Hovenier in Rockanje

Hoveniersbedrijf Dijkman BV is al sinds 1976 actief in het aanleggen en onderhouden van tuinen van particulieren, bedrijven en instellingen. Vanwege onze groei zijn we op zoek naar nieuwe collega's.

Herken jij jezelf in een van deze functies en spreekt ons bedrijf jou aan? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar of bel voor meer informatie.

Calculator / werkvoorbereider / projectleider met ruime doorgroeimogelijkheden

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de groensector net buiten Rotterdam in de regio Voorne-Putten?

Wij zijn op zoek naar een calculator / werkvoorbereider / projectleider met ruime doorgroeimogelijkheden.

Al sinds 1976 is Hoveniersbedrijf Dijkman B.V. hét hoveniersbedrijf voor Rockanje en omgeving. In al die jaren hebben wij bij vele klanten prachtige tuinprojecten tot uitvoering mogen brengen. En nog steeds vertrouwen veel klanten van het eerste uur op onze expertise als het gaat om exclusieve tuinontwerpen, professionele tuinaanleg en periodiek tuinonderhoud. Ons team bestaat uit 18 specialisten, elk expert op hun eigen vakgebied. We beschikken over moderne apparatuur zodat wij ons werk snel en vakkundig uit kunnen voeren. Dit doen we niet alleen bij particulieren maar ook bij bedrijven en instellingen. Dagelijks werken onze tuinspecialisten met veel creativiteit, enthousiasme en passie aan duurzame en exclusieve tuinprojecten.

Wil jij onderdeel uitmaken van dit team en graag bezig zijn met het berekenen van kosten, bestellen van benodigde materialen en begeleiden van projecten? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Het zou fijn zijn als je al kennis hebt van GroenVision. Maar heb je dit niet en ben je wel bereid om dit te leren, dan kom je ook zeker in aanmerking voor deze functie! Wat wel belangrijk is, is dat je flexibel bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel met collega's als met onze klanten.

Uiteraard bieden wij passende arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis, ervaring en inzet. Daarnaast zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden naar de functie van bedrijfsleider - manager.

Heb je interesse in deze unieke uitdaging? Solliciteer vandaag nog! Bel met op 4 of stuur je motivatie naar:

Ervaren hovenier

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van je een vakdiploma
  • Je hebt meerdere jaren ervaring
  • Je hebt een passie voor het vak en een gemotiveerde werkhouding
  • Je bent zelfstandig, sociaal en communicatief vaardig. Het is belangrijk dat je goed met klanten, collega's en leidinggevenden kunt communiceren.
  • Je kunt omgaan met machines welke gebruikt worden in het hovenierswerk
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij?

Zeer gevarieerd werk, enthousiaste collega's en een beloning passend bij je functie.

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Kwaliteit en vakwerk

N

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 - 17:00.

Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord.


Adres

Hoveniersbedrijf Dijkman bv
Boomweg 19a
3235 NG RockanjeFunctie:hovenier
Startdatum:25-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Dijkman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Rockanje
  2. Hovenier Hoveniersbedrijf Dijkman 25-12-2023

Bekijk ook andere vacatures