Vacature HR Manager

HR Manager in Maasdijk

HR Manager

Stolze wil tot de top van beste werkgevers van Nederland horen. Dat kan alleen met jouw kennis, ervaring en expertise op het gebied van HR. We kunnen eigenlijk nu al niet zonder jou!

Jouw werk

Als HR manager van een klein team bij Stolze draag je de verantwoordelijkheid voor de HR-doelstellingen. Je impact ligt niet alleen in het ontwikkelen van langetermijnstrategieën voor de gehele organisatie, maar ook met het coachen van het team. Je kunt het verschil maken met het professionaliseren van de lopende HR-projecten van Stolze als opleiding & ontwikkeling (Stolze Academy) en recruitment.

Jij herkent jezelf als vlotte schakel tussen het brede managementteam, je eigen team en de directie. Uiteindelijk ben jij eindverantwoordelijk voor het rapporteren, coördineren en adviseren van alle lopende en nog te bepalen projecten. Je signaleert relevante interne en externe ontwikkelingen tijdig en met jouw expertise geef je transparant advies over verbetering en vernieuwing. Daarnaast coach je niet alleen je eigen team, maar ook andere leidinggevenden proactief. Je focus ligt op het verbeteren en optimaliseren van de organisatie van Stolze en onze processen.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding en zeven tot tien jaar HR-ervaring in een vergelijkbare, stevige rol;
 • Je beschikt over een conceptueel en analytisch denkvermogen samen met een hands on aanpak;
 • Je bent daadkrachtig en kunt makkelijk overtuigen;
 • Je bent ondernemend en beschikt over zelf startend vermogen;
 • Je hebt ervaring met diverse HR-onderwerpen als recruitment, arbeidsrecht, Wet Poortwachter;
 • Voertaal is Nederlands maar een goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
 • Ervaring in een productieomgeving is een pré.

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor 40 uur in de week, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega's;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Samen met 160 collega's in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact! Stuur je cv en motivatiebrief naar of reageer via het online sollicitatieformulier.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via .


Functie:hr manager
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T. Stolze Installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. HR Manager T. Stolze Installatietechniek 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures