Vacature Hulp

Hulp in Oostvoorne

Contact

Bezorging

Contact

Bezorging

Oostvoorne kleurt oranje op zaterdag 27 april

zo 21 apr, 08:00 Algemeen 1.186 keer gelezen

Oostvoorne - Na een succesvolle nieuwe variant van de kinderspelen in 2023 is het Oranjecomité van Oostvoorne alweer klaar voor Koningsdag 2024!

Op de Hofwei worden spelletjes georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kom je uitleven bij de Bubble voetbal of Crazy Cube, bak een broodje bij het kampvuur, leef je uit op de hindernisbaan of speel een spelletje lasergame op de Burcht. Laat je schminken als een koning of koningin, vlinder, draak of bloem. De kleedjesmarkt is ook weer terug! Hier kan je zelf speelgoed, boeken en knuffels verkopen. Om 9.30u mag je jouw kleedje komen inrichten. Aanmelden is niet nodig.

Om 10.00u zal wethouder Robert van der Kooi de Koningsdag openen. Scoutinggroep De Strandvogels hijst de vlag en onder begeleiding van Volharding zingen ze o.a. 'Oostvoorne aan Zee'. Op het Koningsterras staan diverse foodtrucks klaar om iedereen van drinken en lekkernijen te voorzien. Ook zonder (klein) kinderen bent u van harte welkom op het koningsterras en de naastgelegen horeca. De festiviteiten duren tot 15.00u. Ze zien jullie graag op 27 april, op de Hofwei! Facebook.com/oranjecomiteoostvoorne

Hulp gezocht
Het comité is nog dringend op zoek naar vrijwilligers om spelletjes te begeleiden. Wil jij de Oostvoornse kids een fijne dag bezorgen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger door een mail te sturen naar: . Je kunt kiezen om een hele dag, of een dagdeel te helpen. Tijden: 09.30 - 13.00 en/of 12.30 - 16.00uFunctie:hulp
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GrootGoereeOverflakkee.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Hulp GrootGoereeOverflakkee.nl 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures