Vacature Junior calculator (Civiele techniek)

Junior calculator (Civiele techniek) in Stellendam

Als Junior Calculator heb je de mogelijkheid om je te verdiepen in de kostprijs van projecten door verschillende taken uit te voeren. Je primaire verantwoordelijkheid is het vertalen van de wensen van klanten naar passende kostprijsberekeningen. Dit omvat het analyseren van projectvereisten en specificaties om een nauwkeurige schatting te maken van de benodigde middelen, materialen en arbeid.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van calculaties op basis van bestekken, tekeningen en ontwerpen voor diverse infraprojecten. Je zult werken aan het evalueren van technische documenten en het identificeren van relevante details die van invloed zijn op de kostprijs van het project. Door je analytische vaardigheden en kennis van bouwtechnieken zorg je ervoor dat je nauwkeurige en haalbare ramingen maakt.

Een ander belangrijk aspect van je rol is het onderhouden van contacten met klanten, leveranciers en collega's over de op te stellen offertes. Je zult communiceren met verschillende belanghebbenden om informatie te verzamelen, vragen te beantwoorden en eventuele verduidelijkingen te bieden met betrekking tot de offertes. Hierbij is het essentieel om effectieve communicatievaardigheden te hebben en in staat te zijn om nauw samen te werken met verschillende teams binnen de organisatie.

Kortom, als Junior Calculator speel je een cruciale rol bij het ondersteunen van projecten door het nauwkeurig berekenen van kostprijzen, het maken van gedetailleerde calculaties en het onderhouden van communicatie met belanghebbenden om succesvolle offertes te garanderen.Functie:Grond weg waterbouw, Calculatie
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Junior calculator (Civiele techniek) Eminent Groep 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures