Vacature Junior Energieadviseur

Junior Energieadviseur in s-Gravenzande

Werken bij Samax

Samen maximaal

We werken hard, maar houden ook van gezelligheid. We wandelen graag een stukje met elkaar om het hoofd leeg te maken en houden ervan om even bij te praten. Natuurlijk drinken we op vrijdagmiddag gezellig een biertje (of sapje) met elkaar. Ook organiseren we regelmatig leuke teamuitjes. Hieruit blijkt dat de sfeer binnen het team uitstekend is, waarbij we met veel respect met elkaar omgaan.

Junior Energieadviseur

Martijn

"Samax is een relatief kleine organisatie, wat maakt dat de lijntjes kort zijn. Het team bestaat uit een mix van verschillende persoonlijkheden. Iedereen heeft zo zijn eigen taken, kwaliteiten en verantwoordelijkheden, waarmee we elkaar goed aanvullen. De "ideale collega" is daarom niet te omschrijven. Gezelligheid binnen het team is uiteraard ook belangrijk. Als het weer het toelaat, maken we een lunchwandeling en we sluiten de week vaak af met een vrijdagmiddagborrel. Het bedrijfsuitje en de kerstlunch mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

"

Luuk

"Als ik Samax in drie woorden zou moeten omschrijven, zouden dat energiek, dynamisch en innoverend zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we écht maximaal resultaat voor de klant leveren door energiekosten aanzienlijk te verlagen, zelfs in alle gekte van de energiemarkt. Dat maakt me trots op deze organisatie. Binnen Samax heb je veel vrijheid in het sturen van je eigen ontwikkeling. Daarnaast is het een gezellige werkplek met een team dat goed samenwerkt.

"

Job

"Ik wil ervoor zorgen dat al mijn collega's toegang hebben tot de benodigde data om beslissingen te ondersteunen. Door dit verder te ontwikkelen zijn we in staat om marktkansen te benutten. Daarnaast word ik enthousiast van het bedenken van oplossingen om het werk van mijn collega's zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we uiteraard echt met elkaar, wat zorgt voor een positieve dynamiek en fijne, open sfeer. Iedereen helpt elkaar.

"

Heb je een andere kwestie, vragen over een carrière bij Samax of noem het maar op? Neem dan gerust rechtstreeks contact op met via mail of telefonisch .Functie:energie adviseur
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Samax via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Junior Energieadviseur Samax 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures