Vacature Junior Reefer Monteur

Junior Reefer Monteur in Maasvlakte Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Een dynamische omgeving waar 24/7 gewerkt wordt is waar je terecht komt als Junior Reefer Monteur. De haven van Rotterdam ligt niet stil en jij als Junior Reefer Monteur dus ook niet. Niet stil zitten is een breed begrip en daarom lees je hieronder de werkzaamheden die horen bij de functie Junior Reefer Monteur:

 • Het controleren van de temperaturen van Reefers;
 • Aan- en afkoppelen van Reefers;
 • Spoedreparaties uitvoeren;
 • Controle rondes rijden op de terminal.
Functie-eisen

Buiten het feit dat je de Rotterdamse (haven)mentaliteit hebt, niet lullen maar poetsen, ben je ook bereid om in een ploegendienst te werken. Deze dynamische omgeving biedt jou ook toekomstperspectief, vanwege het feit dat de haven zo groot is, zijn de doorgroeimogelijkheden ook breed. Denk hierbij aan een stap naar Servicemonteur voor de Reefers, Leidinggevend monteur of een stap naar de binnendienst. Om in aanmerking te komen voor de functie Junior Reefer Monteur beschik je over de volgende kwaliteiten/eisen:

 • In het bezit van een MBO diploma binnen de technische sector;
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen auto;
 • In het bezit van een VOG of deze kunnen aanvragen;
 • Affiniteit met de koeltechniek is een pré.
Arbeidsvoorwaarden

Een Junior Reefer Monteur is proactief en is bereid om in een 5-ploegendienst te werken. Hier staan natuurlijk ook een aantal beloningen tegenover:

 • Een salaris dat kan oplopen tot €2.800,- bruto per maand;
 • Ploegentoeslag;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (m.b.t. pensioen regeling);
 • Tablet van de zaak;
 • Reiskosten vergoeding.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Sem Kerkhof! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-58978367 of via de email sem.kerkhof@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:Laders en lossers
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via sem.kerkhof@vnom.nl of De heer K. Kerkhof. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Junior Reefer Monteur VNOM 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures