Vacature Junior Starting Engineer

Junior Starting Engineer in Maasvlakte Rotterdam

The Intermodal Refrigeration Specialist

Wereldwijd stijgt de vraag naar verse, meer gevarieerde producten, en de voorkeuren van de consument veranderen continu. Om te kunnen inspelen op deze stijgende en veranderende vraag groeit het gebruik van reefercontainers, want we willen natuurlijk wel dat de producten op de juiste wijze (en koel) worden vervoerd vanuit landen over de hele wereld. Hierdoor zijn wij hard op zoek naar starters binnen de Techniek! Vind jij de combinatie van techniek binnen de havenlogistiek interessant? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan!

Wie zijn wij?

Seamark is gespecialiseerd bedrijf in onderhoud en parts verkoop van reefer containers. Momenteel binnen de industrie van Koeltechniek niet meer weg te denken. De organisatie is een combinatie van werkzaamheden op het gebied van Reefer containers. De kern van de organisatie zorgt ervoor dat Reefer containers altijd in topconditie verkeren. Of dit nu is op het gebied van dagelijks onderhoud, het monitoren van beladen containers, of de elektronica reparaties van de Reefer.

Onze organisatie is een begrip in zowel de Rotterdamse en Antwerpse haven, als wereldwijd op het gebied van de verkoop van diverse innovatie tools en spare-parts. Wij zijn niet bang om de industrie klaar te maken voor de toekomst. Wij hebben deze naam opgebouwd door als organisatie hard te werken en uitstekende service te verlenen aan onze klanten. Als Rotterdams bedrijf hebben wij allemaal een handen uit de mouwen mentaliteit. Dit in combinatie met de jonge leeftijd binnen onze organisatie, maakt dat we een dynamische en enthousiaste organisatie zijn.

Functieomschrijving

Voor een nieuw project zijn wij opzoek naar nieuw personeel dat zich graag zou willen ontwikkelen binnen de techniek. Als Junior Starting Engineer ga jij je allereerst bezighouden met het inbouwen van modems met ingebouwd GPS-systeem, het aansluiten en instellen en met modem linken via een app.

Door het inbouwen van deze superslimme modems kan een reefer wereldwijd worden gemonitord en gelokaliseerd. Best cool om daar onderdeel van te zijn!

Daarnaast zal jij je ook bezighouden met lichte reparatiewerkzaamheden en zal jij gaandeweg opgeleid worden om ook koel- en elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden aan de koelcontainers te kunnen verrichten.

Je wordt on-the-job getraind voor het uitvoeren van de werkzaamheden en ook bestaan er mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime functie in dagdiensten met de optie tot dag/avonddiensten
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaalbewerkingsbedrijf
 • 8% vakantiegeld & reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt
 • Mogelijkheden om opleidingen te volgen en intern door te groeien
 • Marktconform salaris
 • Een langdurige samenwerking waarbij je start met een tijdelijk contract met uitzicht op vast

Wat verwachten wij van jou?

 • Affiniteit met techniek;
 • De Nederlands taal uitstekend beheersen in zowel woord als geschrift;
 • In het bezit zijn van een geldig rijbewijs B en eigen vervoer;
 • In het bezit van een VCA-B certificaat of bereid deze op korte termijn te behalen.

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct en stuur je CV + Motivatie op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:starting engineer
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Seamark Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Junior Starting Engineer Seamark Group 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures