Vacature KAM Manager

KAM Manager in Botlek Rotterdam

Afval heeft toekomst

 • Vacature: KAM Manager

Wij zoeken een professional op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu. Staat veiligheid bij jou op nummer één? En wil je werken bij een innovatieve en circulaire organisatie? Dan ben jij de juiste persoon?

Wat ga je doen:

Als KAM Manager binnen A&M Recycling ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en bewaken van het KAM-beleid binnen onze organisatie. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat onze processen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Je hebt een veelzijdige functie waarbij je je richt op het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, kwaliteit van de processen en het verhogen van het bewustzijn ten aanzien van kwaliteit, Arbo- en milieuaspecten. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor het management en een sparringpartner en coach voor je collega's. Jouw uitdaging ligt in een brug slaan tussen theorie en praktijk zodat jouw collega's je weten te vinden voor alle KAM-vraagstukken. Denk hierbij aan onder andere praktische coaching op de bouwplaats van uitvoerders, bouwplaatsmedewerkers en onderaannemers.

Verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen en implementeren van het KAM-beleid en procedures;
 • Opstellen van werk- en veiligheidsplannen;
 • Zorgen voor naleving van wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit; arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu;
 • Coördineren en uitvoeren van interne audits en risicoanalyses;
 • Identificeren van verbeterpunten en het initiëren van verbeterprojecten;
 • Trainen, coachen en bewust maken van medewerkers op het gebied van KAM;
 • Bezoeken van projectlocaties;
 • Onderhouden van contacten met externe partijen zoals certificerende instanties.

Wie zijn wij?

De A&M Groep zet zich in om afval een nieuwe toekomst te geven. Al sinds de oprichting in 2003 levert de onderneming op deze manier een bijdrage aan de circulaire economie. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie. Samen met haar opdrachtgevers zoekt A&M Recycling naar nieuwe manieren van afvalmanagement. De A&M Groep beschikt over alle benodigde vergunningen en blinkt uit in het aantal certificaten, wat ze een koploperspositie in de markt oplevert.

Jouw werkomgeving:

Ontdek de A&M Groep, waar integriteit en sociale verantwoordelijkheid de kern vormen van alles wat we doen. Met een persoonlijke betrokkenheid, streven we naar een bedrijfscultuur die echt om mensen geeft. Bij ons vind je geen franje - we zijn rechttoe rechtaan, met duidelijke communicatie en transparante processen. We geloven in eerlijkheid en openheid. Maar we stoppen niet bij traditie - we omarmen innovatie en zijn voortdurend in beweging. Dus, als je op zoek bent naar een werkgever die integer, sociaal, loyaal, betrokken, duidelijk en innovatief is, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dit ben jij:

Jij begrijpt als geen ander dat je als KAM Manager een coachende rol hebt. Je bent toegankelijk, ondernemend en hebt een groot inlevingsgevoel. Advies geven is jouw tweede natuur en dat doe je op een vriendelijke, doordachte maar daadkrachtige manier. Dat je soms een beslissing moet doorzetten is voor jou niet meer dan logisch.

Verder heb je:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een technische of bedrijfskundige richting.
 • Afgeronde MVK-opleiding.
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring met KAM-management, bij voorkeur in een technische omgeving.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving.

Wat bieden wij:

Je komt in een team waar samenwerking centraal staat. Ook zijn er veel mogelijkheden om jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen en mee te denken over oplossingen en innovaties voor de toekomst.

 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Leaseauto.
 • Telefoon en laptop.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving.
 • Collega's waar je blij van wordt, bedrijfsfeesten, vrijdagmiddag lunches en andere team- en sportactiviteiten.


Functie:kam manager
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met A & M Recycling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. KAM Manager A & M Recycling 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures