Vacature Leerling Autotechnicus

Leerling Autotechnicus in Hellevoetsluis

Leerling Autotechnicus Hellevoetsluis

 • Gorinchem
 • Techniek & Service
 • Student
 • MBO
 • 38 uur

Heb je vragen?

Hoi, ik ben , Salescoördinator bij Louwman Group. Neem contact met mij op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw rol

Wil jij alles leren van autotechniek? Dan ben je bij Louwman aan het goede adres. Ben jij Hollands Next top Monteur? Kom jezelf bewijzen bij Louwman!

Voor onze Louwman vestiging in Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar een leerling automonteur . Als leerling automonteur mag je meewerken aan de auto's die dagelijks in de garage te vinden zijn. Jij voert beurtjes uit, verwisselt de olie en kijkt mee bij APK-keuringen. Allemaal om je zo goed mogelijk op te leiden. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je aan oude, nieuwe maar ook elektrische modellen kan sleutelen. Zo leiden wij jou breed op.

Nieuwsgierig of monteur zijn bij Louwman Group ook iets voor jou is? Lees de verhalen van onze gepassioneerde monteurs. Zij vertellen je meer over welke storingen ze tegenkomen en hoe ze deze oplossen, over hun klantgerichtheid en gedrevenheid om alle auto's weer op de weg te krijgen. Kom ook verder, loop gerust eens binnen om een indruk te krijgen van de werkplaats en zo kan je wellicht gelijk jouw toekomstige collega's ontmoeten.

Wie ben jij?
Net als onze andere monteurs, wil jij er ook alles aan doen om die klant tevreden te krijgen. Je werkt snel en nauwkeurig en bent uitstekend in staat de problemen op tafel te krijgen. Samenwerking staat hoog bij je in het vaandel. Daarnaast:

 • ben je bezig met je mbo opleiding eerste autotechnicus of technisch specialist;
 • ben je gedreven, energiek en leergierig.

Wat kun je van ons verwachten?

 • we volgen de cao, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie.
 • meerdere gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen auto en op het onderhoud ervan;
 • ontwikkelmogelijkheden door trainingen, opleidingen en doorgroeikansen;
 • verschillende merken als Toyota, Mazda, Mercedes-Benz, Peugeot en Lexus te ontdekken tijdens je Louwman carrière.

Wil jij als Leerling Autotechnicus meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop!

Werken bij Louwman Dealer Group

Louwman Group behoort tot de grootste dealergroepen van Nederland met meer dan 50 vestigingen. Onder de naam Louwman voeren wij de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda, Mitsubishi, Kia en BYD.

Aangezien dit grotendeels digitaal gebeurt, ontvang jij binnen 5 werkdagen jouw contract en mogen wij jou officieel welkom heten bij Louwman!Functie:leerling autotechnicus
Startdatum:12-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2515 – 3060
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Louwman Dealer Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Leerling Autotechnicus Louwman Dealer Group 12-05-2024

Bekijk ook andere vacatures