Vacature Logistiek Coördinator

Logistiek Coördinator in Hoek van Holland

Logistiek Coördinator

Wij zijn op zoek naar een Logistiek Coördinator!

Hoek van Holland Zuid-Holland

Kassenbouw Techniek

Logistiek / Transport Administratief / Financieel Planning

40 uur

MBO

Wat ga je doen als Logistiek Coördinator?

Als Logistiek Coördinator ben je onderdeel van het projectteam en verantwoordelijk voor het logistieke proces binnen ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat de benodigde materialen voor de glastuinbouwprojecten tijdig op de projecten worden geleverd. Je organiseert en coördineert het wereldwijde transport en zorgt voor de benodigde documenten. Je communiceert hier vervolgens over met de opdrachtgever, onderaannemer, leverancier en de Supervisor op de bouwplaats. Tevens ben je het centrale aanspreekpunt voor de huur van materieel en het organiseren van bouwplaatsfaciliteiten. Binnen een projectteam informeer jij de Projectleider en Supervisors over de status van het transport en bestellingen. Tenslotte neem je deel aan de projectevaluatie en zorg je voor de goed / afkeuring van de (materiaal)facturen. Al met al een gevarieerde functie in een jong team waar geen dag hetzelfde is!

Hoe kan je bij ons aan de slag gaan?

Bij Bom Group is er volop uitdaging en geen dag is hetzelfde. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op toonaangevende projecten voor toonaangevende bedrijven welke zich over de hele wereld bevinden. Wij bieden jou een hele afwisselende werkomgeving waar je werkt aan zichtbaar resultaat. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris, hebben wij aandacht voor persoonlijke groei en daarbij horende opleidingen en kom je terecht in een enthousiast team met gedreven vakmensen.

Dit zijn de voordelen voor jou op een rij:

  • Een veelzijdige functie;
  • Ons managementteam staat altijd open voor ideeën;
  • Je bent betrokken bij projecten over de hele wereld en in alle klimaatzones;
  • Dagelijks vers fruit in de kantine;
  • Bootcampsessies door een professionele trainer;
  • Je werkt bij een innovatief bedrijf; er is een eigen R&D afdeling, een nauwe samenwerking met een technisch kenniscentrum en er zijn oplossingen bedacht die nu overal in de glastuinbouw worden gebruikt.

Wie ben jij?

Wij zoeken een collega die van aanpakken houdt. Iemand die zowel secuur kan werken, en snel kan schakelen gezien de dynamische werkomgeving. Je lost graag de vraagstukken van de opdrachtgevers op en kan goed organiseren. Je houdt van afwisselende werkdagen, je vindt het leuk om dagelijks met alle verschillende onderdelen van het logistieke proces bezig te zijn. Communiceren doe je graag; zowel schriftelijk als mondeling met de verschillende gesprekspartners overal ter wereld. Hiermee moet je kunnen inspelen op verschillende culturen, en spreek je in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Qua opleidingseisen heb je minimaal een mbo-diploma op zak op het gebied van Logistiek.

Bij wat voor een soort bedrijf ga je werken?

Bom Group is gevestigd in Hoek van Holland en al ruim 55 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van innovatieve glastuinbouwprojecten voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze R&D afdeling is continue op zoek naar vernieuwingen op het gebied van kassen, klimaat- en schermsystemen. De kassen worden door onze eigen engineering en R&D ontwikkeld en geproduceerd, zodat we kunnen inspelen op de klimaatomgeving en de wensen van de klant. Onze drie takken van sport zorgen ervoor dat we wereldwijd turnkeyprojecten aan kunnen bieden.

Ons bedrijf, bestaande uit zo'n 50 medewerkers, staat in de markt bekend als een prettig bedrijf om zaken mee te doen en om voor en mee samen te werken. Dat uit zich doordat wij open, toegankelijk en recht door zee zijn. Zowel richting de klant als naar elkaar. De tuinbouw staat bekend om zijn hands-on mentaliteit en dat past bij ons. Een mentaliteit die ruimte biedt voor ontplooiing van elke collega. Er wordt veel initiatief gevraagd van iedereen, daar geven wij volop de ruimte voor. Ons managementteam staat altijd open voor ideeën, zodat we van elkaar kunnen leren en samen tot nieuwe inzichten en oplossingen kunnen komen. "Vitaliteit" staat binnen ons bedrijf hoog in het vaandel gezien het feit dat ons personeel ons kapitaal is. Zo worden er bijvoorbeeld wekelijks bootcampsessies georganiseerd door een professionele trainer, is er dagelijks vers fruit in de kantine en wordt er elke maand een gezonde gezamenlijk lunch georganiseerd.

Hoe kan je bij ons aan de slag gaan?

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Reageer dan nu! Dit kan door je motivatie en cv te sturen naar of door te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen? Bel ons dan op .

Versturen

Logistiek CoördinatorFunctie:logistiek coördinator
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bom Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Logistiek Coördinator Bom Group 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures