Vacature Management Assistent

Management Assistent in Hellevoetsluis

Imatech - a total package for Marine and Offshore imatech certificeringen logos

 • May 30 2024
 • By: imatech
 • 0 Comment

Waar kom je terecht?

Een warme omhelzing van het Imatech-familiebedrijf. Maar laten we eerlijk zijn, we vinden het belangrijker om jou te vertellen wat we jou kunnen bieden dan om over onszelf te praten. Dus, als je het echt wil weten wat we exact doen scroll dan helemaal naar beneden. Maar nu terug naar jou:

Wie ben jij als persoon?

Ben jij de persoon die elke dag een knoopje meer legt om vooruitgang te boeken? We hebben een motto bij Imatech: "Every day a knot more." Als we elke dag een procentje beter worden, zijn we aan het einde van het jaar toch aardig wat procentjes beter. Het gaat ons dus niet perse om hele grote veranderingen, als er maar vooruitgang en beweging in zit.

We zoeken iemand die energie krijgt van een bedrijf dat altijd wil verbeteren. Een lerende organisatie waar open staan om te leren en persoonlijke ontwikkeling van belang is.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige Management Assistent die voornamelijk ons directieteam gaat ondersteunen in een nieuwe functie die nog vorm moet krijgen.

Als Management Assistent ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder werkzaamheden zoals agendabeheer, ondersteuning van de CEO in de breedste zin van het woord en het ontvangen van klanten en leveranciers.

Daarnaast krijg je de kans om betrokken te zijn bij de coördinatie van verschillende interne en externe evenementen en beurzen. Je speelt een cruciale rol in het opzetten en beheren van onze marketingcommunicatie, waaronder het schrijven van nieuwsbrieven, het verzorgen van interne en externe communicatie (namens de directie), het beheren van onze social media kanalen en het bijhouden van onze website.

We zoeken iemand met ervaring in projectmanagement of de bereidheid en de drive om deze nieuwe vaardigheden aan te leren.

 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar geen vereiste.
 • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Proactieve houding, dienstbaar en het vermogen om zelfstandig te werken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen tussen verschillende taken.
 • Stress komt niet voor in jouw woordenboek, je laat je niet snel gek maken

Wat bieden wij?

 • 4 tot 5 dagen per week, liever 5 J
 • Vakantiegeld 8%
 • Reiskostenvergoeding €0,23 per kilometer
 • 28 vakantiedagen
 • 1 collectieve vrije verjaardag
 • Pensioenregeling
 • Thuiswerkdag(en) met benodigde apparatuur en thuiswerkvergoeding
 • Salaris in overleg op basis van ervaring

Wat doet Imatech?

Welkom bij IMATECH - waar we geloven dat elk schip een ziel heeft, en wij zijn er trots op om aan het kloppende hart van elk van die schepen te werken!

Bij IMATECH zijn we meer dan alleen een bedrijf - we zijn een familie. Sinds de jaren '70 hebben we ons gepassioneerd ingezet voor het leveren van technische oplossingen die de wereldzeeën doorkruisen. Van cruiseschepen tot enorme tankers, we zijn er altijd geweest, onze missie trouw: "At the beating heart of every vessel.

"

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamische en vooruitstrevende organisatie. Met meer dan 50 toegewijde medewerkers in Nederland en ondersteunende vestigingen op strategische plekken in de wereld, zijn we trots op onze rol als een van de grote spelers in ons vakgebied.

Kortom, als je klaar bent om deel uit te maken van een team dat elke dag de wereldzeeën verandert, dan is IMATECH de plek voor jou.

Welkom aan boord!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als ons nieuwe familielid "Management Assistent" bij Imatech!

P.S.

Stuur je cv en motivatie naar ,

Since October 2021, Imatech is an official partner for Electrolux professional.

Imatech B.V. is committed to the health and safety of its employees and for all who are involved in our company. We are commit

R4R Imatech BV has become a partner of Rotterdammers 4 Rotterdammers. R4R is a "Good Citizen Club" that started ou

November 2012, the IMO's (International Maritime Organization's) Maritime Safety Committee set out a number of measures de

Sidebar Right

Recent Posts

FOUR DECADES OF IMATECH

Functie:management assistent
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Marine Technics Imatech via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Management Assistent International Marine Technics Imatech 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures