Vacature Medewerker Bediening

Medewerker Bediening in Ouddorp

Medewerker bediening (10-24 uur)

RCN , Ouddorp - Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de horeca en staat gastvrijheid bij jou op nummer 1? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe topper in de bediening! Bij ons werk je altijd in vakantiesfeer én met een super gezellig team. Wie wil dat nou niet?

Wat ga je doen? Wie zijn wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

In de horeca is elke dag anders! Eigenlijk ben je medewerker bediening, barista, verkoopmedewerker én gastheer / gastvrouw ineen! Jouw taken zijn afhankelijk van de drukte in het restaurant en van je shift. De ene dag start je met een opstartlijst en open je de horecagelegenheden op het park en de andere dag val je binnen tijdens lunchtijd en neem je direct bestellingen op, maak je drankjes achter de bar of doe je de afwas.

Ondanks dat jouw taken als medewerker bediening variëren is er zeker een rode lijn in je werk! Met jouw collega's zorg jij namelijk altijd voor een heerlijke horeca ervaring voor je gasten.

Wie zijn wij?

Aan de Zuid-Hollandse kust ligt RCN , dé optimale relaxlocatie. Het is een knus familiepark met het breedste en schoonste strand van Nederland. Je komt hier de meest bijzondere planten en dieren tegen zoals de lepelaar en de zeldzame addertong. Vlakbij ligt de Brouwersdam waar je talloze strand- en watersporten kunt beoefenen, zoals strandzeilen, kitesurfen of blokarten. Door de afdelingen horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Wat vragen wij?

 • Jij bent minimaal 18 jaar;
 • Jij hebt ervaring in de horeca óf wilt deze ervaring bij RCN op doen;
 • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Jij bent tussen de 10 en 24 uur per week beschikbaar;
 • Jij begrijpt dat werken in de weekenden en vakanties bij deze baan hoort.

Wat bieden wij jou?

Werken in de horeca bij RCN is goed voor:

 • Verdienen in vakantiesfeer . Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen €2201,94 en €3015,38 per maand + 8% vakantiegeld op basis van 38 uur per week.
 • Weinig reistijd . Bespreek de mogelijkheid om op het park te verblijven;
 • Flexibele uren . Jij zet jouw beschikbaarheid in ons systeem en wij plannen je op basis daarvan in. Als je wilt kun je bij ons veel uren werken;
 • Je ontwikkeling . Jij wordt goed begeleid en kan bij ons professionele vakkennis opdoen of delen;
 • Doorgroeimogelijkheden . Heb jij het werken in de bediening volledig onder de knie? Dan bespreken we de mogelijkheden om jou extra uitdaging te bieden;
 • Personeelskortingen en -uitjes . Denk aan borrels, barbecues en korting op vakantiehuisjes en horeca;
 • Leuke collega's . Ja, écht! Zij zullen jou met open armen ontvangen;
 • Een ander . RCN besteedt haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken. Hier draag jij dus aan bij.

Horen we snel van je?Functie:medewerker bediening
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2201 – 3015
Uren per week:10 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RCN Vakantieparken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Medewerker Bediening RCN Vakantieparken 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures