Vacature Medewerker

Medewerker in Rozenburg Zh

Werken bij la caleta?


Als medewerker in de bediening ben je verantwoordelijk voor het tevreden houden van de gast, de sfeer in het restaurant en het serveren van de maaltijden.
Wat zijn de werkzaamheden?
Het werk in de bediening is veelzijdig. Dus als jij van afwisseling op de werkvloer houdt, zit je hier op het juiste adres! Als medewerker in de bediening is geen een dag hetzelfde! Om een impressie te krijgen van de werkzaamheden waar jij voor ingezet gaat worden, zal ik hier een paar werkzaamheden benoemen:
- De gasten netjes ontvangen en tevreden maken door een leuke avond te bezorgen
- De bestellingen opnemen en serveren
- Het restaurant in orde maken voor de avond
Wat zijn onze eisen?
Ben jij enthousiast, gastvrij, vriendelijk, stress bestendig en houd je wel van een uitdaging? Dan zijn wij met spoed op zoek naar jou!
Voor het werk moet je minimaal 16 jaar zijn om in aanmerking te komen. Bovendien is het vanwege de drukte erg belangrijk dat je beschikbaar bent in de weekenden en de vakanties. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar niet verplicht!
Wat bieden wij?
In het restaurant werk je in een klein, gezellig en behulpzaam team waardoor het contact en de communicatie goed werkt. Je zal niet alleen maar contact hebben binnen de bediening, maar er zal ook een goed contact zijn met de keuken en de afwas. Op deze manier bieden we jou een goed samenwerkingsverband aan in een klein en enthousiast team dat binnen de kortste tijd als familie gaat aanvoelen.
Als je nog geen horeca ervaring hebt, zorgt de goede samenwerking van ons team ervoor dat je het binnen de kortste keren wel hebt. Je collega's zullen je binnen dit proces begeleiden.
Stuur je CV naar:

Adres

Restaurant La Caleta
Raadhuisplein 4a
3181 CG
RozenburgFunctie:medewerker
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Restaurant La Caleta via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Medewerker Restaurant La Caleta 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures