Vacature Meewerkend Voorman

Meewerkend Voorman in Hellevoetsluis

Meewerkend Voorman afdeling Kunststoffen, fulltime in 3-ploegendients, locatie Hellevoetsluis

Wat ga je doen:

Op de afdeling Kunststoffen wordt gewerkt met geavanceerde spuitgietmachines. Samen met jouw productieploeg zorgen jullie voor het efficiënt produceren van hoogwaardige kunststofonderdelen. Je werkt fulltime in 3-ploegendienst.

Wie ben je:

Je bent hands-on en kan op een respectvolle wijze een klein productieteam aansturen en de randvoorwaarden creëren zodat ieder nóg beter kan worden in z'n vak. Je bent kritisch als het gaat om (product)kwaliteit en hecht veel waarde aan een veilige en prettige werksfeer. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en enige ervaring opgedaan binnen een productieomgeving.

Wat bieden wij:

Helvoet investeert graag in medewerkers die van toegevoegde waarde zijn voor het bedrijf. Je kunt intensieve begeleiding en on-the-job-training verwachten waarbij gerichte externe training ook tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken in een prettige werkomgeving waar iedereen elkaar kent en waar je de ruimte krijgt voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Kom jij ons team versterken?

Mail je CV met korte motivatie naar ter attentie van , HR Officer.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , , op telefoonnummer .Functie:meewerkend voorman
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Helvoet Rubber & Plastic Technologies via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Meewerkend Voorman Helvoet Rubber & Plastic Technologies 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures