Vacature NL- Projectleider

NL- Projectleider in Middelharnis

NL- Projectleider (fulltime)

*For the English version, see below*

Ben jij op zoek naar een functie als Projectleider in een dynamische organisatie? Ben jij een échte spin in het web met een hands-on mentaliteit en proactieve houding? Wil jij werken in een internationale omgeving?

Kun je bovenstaande vragen met 'ja' beantwoorden? Aarzel dan niet en lees snel verder.

Wat ga je doen?

Thermohet is op zoek naar een ervaren Projectleider met een sterke technische achtergrond. Als Projectleider ben jij de drijvende kracht achter diverse projecten binnen onze organisatie. Je bereidt de projectplanning voor, onderhoudt deze en initieert en coördineert interne processen ter voorbereiding van de projecten. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen zoals engineering, inkoop, werkvoorbereiding, operations en finance. Klantcontact staat centraal in deze rol, daarom zorg jij voor uitstekende communicatie met klanten en interne teams. Als Projectleider ben je tevens verantwoordelijk voor het controleren en inspecteren van de uitvoering, zowel op onze productielocatie als bij onze klanten

Wat breng je mee?

Als Projectleier breng jij een technische achtergrond en een klantgerichte, proactieve houding met je mee. Je bent sterk in plannen en behoudt altijd het overzicht, zelfs bij onverwachte spoedprojecten. Ervaring in budgetbeheer is een van je sterke punten. Je hebt een centrale en cruciale rol binnen de organisatie, dus een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij lopende projecten zijn essentieel.

Verder verwachten wij dat je beschikt over de volgende functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring met projectmanagementplanning
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands, Engels en Duits, zowel mondeling als schriftelijk
 • Teamplayer met een hands-on mentaliteit
 • Klantgericht en proactief

Wie zijn wij?

Thermoheat is een internationale organisatie, die zich richt op het ontwerpen, leveren en installeren van materialen voor het hittebestendig maken van installaties in diverse primaire industrieën en sectoren zoals de petrochemie, chemische industrie, energiecentrales, metaalindustrie en offshore.

Thermoheat biedt een groot scala aan producten en diensten waarmee zij haar klanten bedient in deze nichemarkt. Met meer dan 35 jaar ervaring is Thermoheat een gewaardeerd partner op dit gebied van bekende en mindere bekende organisaties in binnen- en buitenland. Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en verwachten dat ook jij dat ziet als de hoogste prioriteit.

Wat bieden wij jou?

Daar staat natuurlijk wat tegenover! Binnen Thermoheat waarderen wij initiatief en pro-activiteit waarbij je binnen de organisatie de ruimte krijgt om met ons mee te denken. Wij bevinden ons in een zeer dynamische, internationale omgeving met veel mogelijkheden. Ook krijg je bij Thermoheat de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Daarnaast biedt Thermoheat het volgende:

 • Een uitstekend marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, kennis en leeftijd;
 • Een auto van de zaak;
 • Een telefoon van de zaak;
 • 23 vakantiedagen;
 • Gratis fruit op het werk;
 • Korting op jouw sportschool abonnement;
 • Uitzicht op vast dienstverband;
 • Diverse groei- en ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?

Dan wordt het tijd dat wij elkaar ontmoeten. Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Can you answer the above questions with a 'yes'? Then don't hesitate and read on.

Furthermore, we expect you to have the following job requirements:

- HBO level of education and thinking
- Minimum of 1 year proven experience in a similar role
- Experience in project management planning
- Excellent communication skills in Dutch, English, and German, both verbally and in writing
- A team player with a hands-on mentality
- Customer-focused and proactive

Who are we?

Thermoheat is an international organization that focuses on designing, supplying, and installing materials to make installations heat-resistant across various primary industries and sectors such as petrochemicals, the chemical industry, power plants, the metal industry, and offshore.

Thermoheat offers a wide range of products and services to serve its customers in this niche market. With over 35 years of experience, Thermoheat is a valued partner in this field for well-known and lesser-known organizations both domestically and internationally. We prioritize quality and safety, and we expect you to share this commitment.

What do we offer you?

Of course, something is in it for you! At Thermoheat, we value initiative and proactivity, allowing you to brainstorm with us within the organization. We operate in a highly dynamic, international environment with many possibilities. Moreover, at Thermoheat, you may have the opportunity to further develop and professionalize yourself.

Additionally, Thermoheat offers:

- An excellent market-based salary, depending on experience, knowledge, and age
- A company car
- A company phone
- 23 vacation days
- Discount on your gym membership
- The possibility of a permanent contract
- Various growth and development opportunities


Thermoheat B.V.

P.O. Box 6
3240 AA Middelharnis
The Netherlands
Functie:projectleider nl
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Thermoheat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. NL- Projectleider Thermoheat 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures