Vacature Potato Procestechnoloog

Potato Procestechnoloog in Oudenhoorn

Werken bij Farm Frites

Farm Frites is op zoek naar: OET Potato Procestechnoloog

Ben jij de nieuwe OET Potato Procestechnoloog van Farm Frites en wil je graag werken voor een snelgroeiend internationaal familiebedrijf in de Agri-food sector? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een:

OET Procestechnoloog

40 uren p/w, locatie Oudenhoorn/Hellevoetsluis

Farm Frites is een snelgroeiend internationaal familiebedrijf in de foodservice sector, continu bezig met het uitbreiden van haar wereldwijde marktpositie.

Je rol:

In de rol van OET Potato Procestechnoloog richt je je op het optimaal inzetten van onze belangrijkste grondstof De Aardappel.

Als OET Potato Procestechnoloog focus je op het optimaal inzetten van aardappelen in onze fabrieken. Je zorgt ervoor dat onze fabrieksprocessen maximaal presteren, onder andere doormiddel van regelmatig gevalideerde matrixen die aansluiten op de klant specificaties. Je bent verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie van de aardappelgrondstof op het gebied van efficiëntie en voor de verdere ontwikkeling van aardappel sorteerprocessen in de fabrieken.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Ontwikkeling en optimalisatie : Sturende en adviserende rol bij het ontwikkelen, implementeren, optimaliseren en verbeteren van aardappel sorteerprocessen wereldwijd.
 • Procedures en standaarden : Zorgdragen voor praktische implementatie van OET-standaarden, OET-aardappelmatrixen, OET-procedures en OET-werkinstructies. Bij afwijkende lijninstellingen doe je voorstellen aan OPS, Corporate QA en Agro.
 • Borging Bewaken of er volgens de OET-matrixen, OET-standaarden, OET-procedures en OET-werkinstructies wordt gewerkt en waar nodig bijsturen.
 • Probleemoplossing: Coördineren van oplossingen voor complexe problemen in samenwerking met aardappel specialisten en Corporate Agro.
 • Projectmatig werken: Doorvoeren van technische ontwikkelingen en optimalisaties op basis van vastgestelde OET- en/of Corporate standaarden en fungeren als deskundig aanspreekpunt voor de aardappelontvangsten.
 • Investeringen: Meedenken in investeringen op de aardappelontvangsten bij nieuwe en bestaande Plants wereldwijd.
 • Kennisoverdracht: Zorgdragen voor kennisoverdracht aan de aardappel specialisten van de Plants. Ontwikkelen van studiemateriaal en geven van trainingen aan OPS-medewerkers en leidinggevenden op de Plants wereldwijd (train-de-trainer).
 • Audits en Analyses: Uitvoeren van OET-procesaudits en verzamelen en analyseren van gegevens voor de OET-benchmark.
 • Plant visits: Bezoeken van fabrieken wereldwijd voor de continuous improvement agenda.

Je team:

Je wordt onderdeel van het Operations Excellence Team en zal rapporteren aan de OET&COM Manager.

Opleiding en vaardigheden:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding Procestechnologie, Levensmiddelentechnologie of Werktuigbouwkunde.
 • HAS is een pre.
 • Minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring is een pre.
 • Besluitvaardig, probleemoplossend en resultaatgericht.
 • Initiatiefrijk sterke in communicatievaardigheden en goed in plannen en organiseren.
 • Bereid om internationaal te reizen.

Ben jij de gedreven professional die Farm Frites zoekt? Aarzel dan niet en solliciteer!

Bij Farm Frites werk je in een warm familiebedrijf met agrarische roots. Ben jij net als je nieuwe collega's een echte Farm Friter? Check het!

 • je houdt van korte lijnen, snel schakelen en resultaat
 • je denkt no-nonsense en beslist met je nuchtere verstand
 • je voelt je thuis in een hecht team en werkt graag samen
 • je denkt in creatieve oplossingen en zet die graag om in acties
 • je houdt van je vak, de natuur en van voeding

Wat bieden wij jou?


Farm Frites groeit snel, waardoor het een uitdagend en dynamisch bedrijf is om voor te werken. We bieden onze medewerkers de mogelijkheid om hun individuele talenten en vaardigheden te ontwikkelen om zo hun persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel en bieden wij onze medewerkers een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima thuiswerkbeleid. Wil jij deel uit maken van deze snelgroeiende internationale onderneming, neem dan nu de kans om te solliciteren!

Hoe solliciteer je?

Voor meer informatie kun je ons Recruitment Team mailen viaFunctie:potato procestechnoloog
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Farm Frites via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Potato Procestechnoloog Farm Frites 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures