Vacature Productietechniek BBL Talent Traject

Productietechniek BBL Talent Traject in Stellendam

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Ben jij gepassioneerd om te werken met metalen en kijk jij goed naar constructies? Dan ben je geschikt voor de functie Constructiebankwerker/Lasser! Start daarom met een BBL Productietechniek! Tijdens dit leerwerktraject word je tewerkgesteld bij een top bedrijf in ons netwerk. Naast je werk volg je lessen op school om je kennis verder te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je alles bijbrengen binnen het vakgebied. Gedurende het traject krijg je de kans om diverse taken uit te voeren, waardoor je jouw interesses en talenten kunt ontdekken:

 • Monteren, lassen en repareren van verschillende constructies en onderdelen;
 • Vervaardigen van metalen constructies volgens technische specificaties;
 • Uitvoeren van laswerkzaamheden en andere metaalbewerkingen;
 • Assisteren bij het ontwerp en de constructie van diverse metalen componenten.
Functie-eisen

Ben jij gemotiveerd en ben jij een échte aanpakker? En wil jij een succesvolle carrière opbouwen als Constructiebankwerker/Lasser? Wij kunnen je verder helpen wanneer jij beschikt over:

 • Minimaal een afgeronde vmbo-opleiding en/of mbo opleiding; 
 • Enthousiasme, flexibiliteit en een pro actieve houding;
 • Rijbewijs of woonachtig in de buurt van Stellendam;
 • Goede communicatievaardigheden en de mindset van een teamplayer.
Arbeidsvoorwaarden

Bij ons staat jouw groei en ontwikkeling centraal, en we bieden een stimulerende leer- en werkomgeving. Onze professionele vakmensen zullen je begeleiden op je ontwikkelingspad. Daarnaast bieden we jou:

 • Een aantrekkelijk loon;
 • Volledige vergoeding van opleidingskosten;
 • Een unieke kans om een succesvolle carrière op te bouwen;
 • De mogelijkheid om jouw carrièremogelijkheden te ontdekken en jezelf te ontplooien;
 • Een leerwerktraject dat je ruimte geeft om te groeien;
 • Kansen om relevante certificaten en diploma's te behalen;
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij een van onze opdrachtgevers na succesvolle afronding van het leerwerktraject.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Jannette Hoogerwaard! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-22753491 of via de email jannette.hoogerwaard@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:constructiebankwerker
Startdatum:15-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via jannette.hoogerwaard@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Productietechniek BBL Talent Traject VNOM 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures