Vacature Projectbegeleider

Projectbegeleider in De Lier

English

  • Projectbegeleider

Projectbegeleider / Grafisch tekenaar

Wij zijn op zoek naar een organisatietalent met een scherp oog voor design, dat staat te popelen om ons team op de werkvoorbereiding te versterken. Zie jij het als een mooie uitdaging om onze projecten volgens de juiste route te laten verlopen? En is Pietje Precies - bij wijze van spreken - jouw bijnaam als het gaat om grafische detaillering? Grijp je kans en ga aan de slag als projectbegeleider binnen een groeiende, internationale organisatie!

Tekno ontwikkelt, produceert en verkoopt unieke miniatuurvrachtwagens, bouwkits en onderdelen op schaal. Per jaar maken wij meer dan 100.000 zakelijke klanten en verzamelaars blij met de exacte replica van een specifieke vrachtwagen. En dat all over the world - zonder dat er ook maar een spiegeltje, windgeleidertje of lampje ontbreekt.

Zoals de functietitel al verklapt, begint het proces met jouw grafische ontwerp, dat vervolgens onder jouw begeleiding het productieproces in China doorloopt. Jij vormt dus de schakel tussen klanten, dealers en producenten. De kosten én kwaliteit verlies je vanzelfsprekend niet uit het oog. Samen met jouw team ga je voor het meest verfijnde resultaat: van het eerste ontwerp tot de laatste check.

Oftewel, jij …

· verwerkt inkomende aanvragen in ons moderne ERP-systeem;

· gaat aan de slag met het exacte design van aangevraagde modellen in programma's als Adobe Illustrator en Photoshop;

· begeleidt de productie door in contact te staan met klanten, dealers en producenten in China;

· dubbelcheckt concepten en koppelt eventuele aanpassingen terug naar de producent.

Als projectbegeleider bij Tekno…

· heb je je hbo-diploma op zak;

· zijn Adobe Illustrator en Photoshop jou welbekend;

· pas je jouw organisatorische skills met plezier toe;

· zijn jouw schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden (in Nederlands en Engels) in orde.

Als projectbegeleider heb je een diverse functie met voldoende uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden bij een leuke, mensgerichte organisatie met een gedreven cultuur. Je komt te werken in een team van jonge, gezellige collega's. Je krijgt van ons 24 vakantiedagen en deelname aan het collectieve bedrijfspensioen zonder eigen bijdrage. Kortom, een toffe baan met uiteraard een goed salaris (tussen €2.800 en €3.300), mooie arbeidsvoorwaarden én ruimte voor initiatief!

Solliciteren?

Mail je cv en motivatiebrief naar . Natuurlijk kun je bij vragen ook bij terecht door te bellen naar .

Tekno B.V.

  • Coldenhovelaan 8
  • 2678 PS De Lier
  • The Netherlands
  • +31 (0) 174 725600


Functie:projectbegeleider
Startdatum:10-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3300
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tekno via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Projectbegeleider Tekno 10-05-2024

Bekijk ook andere vacatures