Vacature Psycholoog

Psycholoog in Hellevoetsluis

Contact Blijde Handjes

Voor 8 tot 16 uur per week zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker of ZZP-er (orthopedagoog, psycholoog of gedragswetenschapper) die binnen de VG en LVB al werkervaring heeft opgedaan en ervaring heeft in gedragsproblematiek.
Wat wij verwachten: - Je voert intakegesprekken en geeft ouderbegeleiding. - Je hebt interesse om medewerkers te begeleiden middels werkbegeleiding en intervisie/supervisie. - Je staat open voor het geven van consultatie aan collega's, ouders en artsen ten aanzien van jouw specifieke expertise. - Je levert actief een bijdrage aan de zorginhoudelijke beleidsvorming gericht op de inbedding van deze functie. - Je hebt ervaring opgedaan met diagnostiek en met name begeleiding van kinderen en jongeren met hun (gezins-)systeem. - Heb je een pioniersgeest en denk je graag mee in de verdere ontwikkeling van de organisatie en in het bijzonder van alle locaties. - Neem je graag je verantwoordelijkheid als eindverantwoordelijke. - Ben je in het bezit van een auto en ben je bereid te reizen in de regio. - Je bent flexibel bereikbaar.
Wat wij bieden: - Een baan in een huiselijke woongroep waarbij de cliënt centraal staat. - Salaris op uurbasis, volgens CAO VGN, afhankelijk van vooropleiding en ervaring. - Contract voor 7 maanden, met de intentie tot het aangaan van een duurzaam dienstverband bij gebleken geschiktheid.
Informatie en solliciteren:
Je sollicitatie, inclusief CV en motivatiebrief, ontvangen we graag per e-mail op
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kristianne Wapenaar via . Voor indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd, de kosten hiervan worden door ons vergoed.


Adres
Moriaanseweg West 47
3222 AB HellevoetsluisFunctie:psycholoog
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Langstee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Psycholoog De Langstee 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures