Reguliere procedure - definitief besluit omgevingsvergunning voor het slopen van kassen te Middelweg 10, 3235 NN Rockanje

Aanvraag voor sloopvergunning

Toestemming voor het gedeeltelijk slopen van kassen aan de Middelweg 10, 3235 NN Rockanje De gemeente Voorne aan Zee heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het gedeeltelijk slopen van kassen aan de Middelweg 10, 3235 NN Rockanje. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Rockanje. Bekijk alle Bekendmakingen Rockanje in .

https://rockanjekrant.nl/bekendmakingen-rockanje/

Deel dit bericht:

Redactie Rockanjekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Rockanjekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Rockanje.

Gerelateerde berichten