Vacature Sales Engineer

Sales Engineer in Maasdijk

HollandGaas

heeft een interessante vacature voor een Sales Engineer die van een uitdaging houdt. "Mijn nieuwe collega is een teamspeler, iemand die graag samenwerkt met collega's van verschillende afdelingen en affiniteit heeft met techniek en de tuinbouwsector. Duurzame gaassystemen om schoon, efficiënt en toekomstbestendig te kunnen telen, daar ligt onze kracht. En we hebben jou hard nodig om onze ambities kracht bij te zetten!

"

Wie zijn wij?

Insectengaas speelt een belangrijke rol in gewasbescherming in de tuinbouw. Het is een bewezen effectieve maatregel om schadelijke insecten buiten de kas of juist nuttige insecten binnen te houden. Door luchtramen te voorzien van gaas wordt de kans op een insectenuitbraak verkleind. Bestrijdingsmiddelen zijn hierdoor niet tot nauwelijks meer nodig, met een schonere teelt als gevolg. Holland Gaas heeft ruim 30 jaar ervaring in het produceren en installeren van gaassystemen voor alle kastypen. Onze gaassystemen zijn wereldwijd in de kassen te vinden! Holland Gaas maakt onderdeel uit van BOAL Group .

Wat staat er op jouw to-do list?

In de functie van Sales Engineer bij Holland Gaas, zorg je ervoor dat de aanvragen van kwekers en kassenbouwers berekend worden om deze vervolgens om te zetten naar offertes. Om dit op een goede en efficiënte manier te doen, gebruik je jouw commerciële en Excel-skills. Wij werken daarnaast ook met Exact. In deze rol heb je veel contact met klanten en ben je naast calculaties ook nauw aan het samenwerken met de collega's van verkoop en werkvoorbereiding. Wanneer jij ideeën hebt om onze werkwijze te verbeteren, zijn die meer dan welkom. Jij kan het verschil maken!

Op jouw cv…

  • Minimaal een MBO-opleiding;
  • Affiniteit met techniek en met de tuinbouwsector;
  • Zeer goed met Excel;
  • Teamspeler, je bent pro-actief en staat stevig in je schoenen;
  • Je hebt oog voor detail en bent goed in staat overzicht te houden en prioriteiten te stellen;
  • Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wil je bij ons komen werken?

Je kunt deze mailen naar en dan spreken we elkaar snel!

Mocht je inhoudelijke vragen hebben kun je mailen naar : . Voor andere vragen kun je contact opnemen met Milou van Ruijven, Recruiter BOAL Group, via .

Contact

Holland Gaas b.v.
Honderdland 30
2676 LS Maasdijk
The Netherlands
T: +31 (0)174 516 180
E:Functie:sales engineer
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Holland Gaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Sales Engineer Holland Gaas 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures