Vacature Sandwichpanelen Bouwers

Sandwichpanelen Bouwers in Hoek van Holland

Sandwichpanelen bouwers

Leuk werk gezocht?

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken…

Soms zit je al een tijd te denken dat je wel eens wat anders zou willen, je werkt al jaren in hetzelfde bedrijf en zoekt eigenlijk een nieuwe uitdaging.

Die hebben wij voor jou.

Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met circulairbouwen . We kopen en verkopen nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. Omdat Circulair bouwen de Toekomst is zoeken we onder andere:

Sandwichpanelen bouwers

Functie

Hans van der Meijs bv is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met Circulair bouwen. We kopen, verkopen en bouwen met nieuwe en gebruikte sandwichpanelen en alles wat daarmee te maken heeft. We zoeken bouwers om onze nieuwe en gebruikte sandwichpanelen in een korte tijd om te toveren in een mooie bruikbare ruimte voor onze klanten. We bouwen kleinere en grote projecten van sandwichpanelen. Van koelcel tot overslagloods en van scheidingswand tot kroeg, zolang het met sandwichpanelen kan maken we het. Je kunt mee in een team om onder een ploegbaas mee te bouwen maar je kan ook als ploegbaas bij ons komen werken. In dat geval rij je in een nieuwe bus van de zaak voornamelijk in het Westland rond. Mocht je het verder van huis willen zoeken hebben we ook gerust projecten in bijvoorbeeld Engeland en Amerika.

Wij vragen

Een enthousiaste collega die elke dag op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Wij bieden

Erg afwisselend werk waarbij er geen dag hetzelfde is. Cursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. Een gezellig team waarmee we elke vrijdag de week afsluiten met een bedrijfsborrel. En natuurlijk een prima salaris dat past bij je functie waarbij er altijd plaats is om jezelf verder door te ontwikkelen.

Bij twijfel… gewoon ff een bakkie komen doen .

Want we hebben een leuk jong en dynamisch team die met elkaar altijd de mouwen op stroopt. Nee is geen antwoord en daarom is er altijd wat te beleven met een hoop afwisseling en dynamiek. We sluiten elke vrijdagmiddag met elkaar de week af zodat we ook als het niet op werken aan komt een leuk praatje hebben met elkaar.Functie:sandwichpanelen bouwer
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hans van der Meijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Sandwichpanelen Bouwers Hans van der Meijs 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures