Vacature Secretaresse Ondernemingsraad

Secretaresse Ondernemingsraad in Rozenburg Nh

Spijkenisse Medisch Centrum

    • Rechten en plichten
      • Huisregels
  • Over SMC
    • Bestuur

8 uur | MBO | Ondersteunende diensten | SMC

Welkom bij Spijkenisse Medisch Centrum! Als secretaresse ben jij de drijvende kracht achter de schermen van de ondernemingsraad. Wij zoeken een collega die ons administratief gaat ondersteunen op de donderdagen. Wil je meer weten over de functie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als secretaresse houd je van structuur en schakel je makkelijk en snel tussen verschillende taken. Je bent energiek en daadkrachtig en een echte duizendpoot. Je weet goed met vertrouwelijke informatie om te gaan, een absolute must voor deze functie!

Jij kunt andere echt ontlasten met jouw administratieve skills. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van de agenda voor vergaderingen en deze notuleren. Jouw creativiteit komt goed van pas tijdens het maken van de nieuwsbrief!

Samen een team
De ondernemingsraad is een belangrijk medezeggenschapsorgaan binnen Spijkenisse Medisch Centrum. De ondernemingsraad bestaat uit eigen medewerkers, die namens het personeel overleggen met de Raad van Bestuur. Op deze manier hebben onze medewerkers inspraak en kunnen zij bijdragen aan het goed functioneren van de organisatie. De ondernemingsraad vergadert iedere donderdag.

Wat neem je mee?

- Je hebt een (secretariële) opleiding op MBO niveau 3/4 afgerond. - Je bent van nature service- en klantgericht. - Je kunt goed schakelen tussen werkzaamheden. - Je bent ondersteunend en zelfstandig. - Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat krijg je van ons?

- Jij wordt onze nieuwe collega voor in ieder geval één jaar; klikt het in dit jaar? Dan bieden we je opvolgend graag een vaste aanstelling bij onze organisatie. - Een maandsalaris, conform functiegroep 30 van de cao ziekenhuizen, en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Extra leuk: in juni 2024 stijgen de lonen in de CAO Ziekenhuizen met 5%. - Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze collega's: - Collectieve zorgverzekering - Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop - Korting op de sportschool - Gratis trainingen van GoodHabitz - Wekelijks vers fruit voor al onze collega's

Samen zijn we SMC
Spijkenisse Medisch Centrum is een bijzonder ziekenhuis. Als klein ziekenhuis kennen we elkaar en weten we elkaar snel te vinden. We zíjn en voelen ons samen Spijkenisse Medisch Centrum.

Van maandag t/m vrijdag kunnen patiënten bij ons terecht voor laag complexe medisch specialistische basiszorg. We bieden planbare operaties, behandelingen en ingrepen voor meer dan 20 specialismen. Al onze medisch specialisten werken bij ons maar óók in het Maasstad Ziekenhuis of Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Als een patiënt met spoed zorg nodig heeft dan kan diegene terecht op het Spoedplein Spijkenisse. Het spoedplein is 7 dagen per week open van 07.00 - 22.00 uur. Op het Spoedplein werkt de spoedpoli van het ziekenhuis samen met de huisartsenpost. Op deze manier zorgen we samen voor de juiste zorg op de juiste plaats.

Hoe word jij onze nieuwe collega?

1. Jij bent enthousiast over de vacature en solliciteert voor deze functie;
2. We laten je zo snel mogelijk weten of wij jou uitnodigen voor een gesprek;
3. Yes! We gaan we in gesprek. We maken kennis met elkaar en als we beiden enthousiast zijn, kan een tweede gesprek worden gepland of organiseren we een meeloopmoment. In een aantal gevallen volgt na één gesprek al de vervolgstap;
4. Zien we samen de toekomst binnen SMC? Dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Ten behoeve van jouw indiensttreding lever je diverse documenten aan zoals diploma's of BIG registratie en vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
5. Werk je veel met patiënten, dan vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter hebben. Dit doen we om te voorkomen dat onze collega's bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten .
6. Gefeliciteerd!


Neem dan contact op met onze manager Ontwikkeling en Personeel, Renate van der Velden-Gierveld, via: . Zij beantwoordt je vragen graag!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Functie:secretaresse ondernemingsraad
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spijkenisse Medisch Centrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Secretaresse Ondernemingsraad Spijkenisse Medisch Centrum 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures