Vacature Service Monteur

Service Monteur in Maasdijk

Service Monteur

Word jij blij als je zowel elektrische als mechanische werkzaamheden uit kan voeren aan een (nieuwe) machine en zie je het als uitdaging om bij een storing het probleem zelfstandig op te lossen? Wij zijn een klein hecht team en we zoeken een collega met passie voor machine- en apparatenbouw die samen met ons de volgende stap wil zetten.

Maasdijk Zuid-Holland

Techniek Toelevering Tuinbouw

Techniek

40 uur

MBO

Wat ga je doen als Service Monteur?

Jouw functie vindt voornamelijk plaats in de buitendienst waarbij je storingen oplost, service verleent en onderhoud uitvoert aan machines in de AGF & food sector. Dit kan zelfstandig zijn, of bij grotere klussen in team verband.

Dit alles wissel je af met het opbouwen van een door Freshtech ontworpen machine vanaf een tekeningpakket tot een goed functionerende machine. Hierbij verzorg je ook de functionele testen en installeer je de machine bij de eindklant. Je wordt betrokken bij de opbouw en er vindt nauw contact plaats met de Engineers.

Wat bieden wij?

Binnen Freshtech hechten we naast technische kennis veel waarde aan verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en zelfstandig kunnen werken. We hebben een open werkcultuur en bieden een marktconform salaris, hebben 28 vakantiedagen, contractduur 12 maanden met uitzicht op vast dienstverband en hanteren het cao van metaal & techniek. Wij werken van maandag tot en met vrijdag binnen kantoor uren, dus geen ploegen- of weekend diensten.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een relevante opleiding op MTS niveau en minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Je hebt een actuele kennis van machine en apparatenbouw;
  • Je hebt ervaring met lassen (TIG), draaien en bankwerken;
  • Je hebt ervaring met pneumatiek en elektrotechniek (schema's lezen);
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je kunt zelfstandig werken, je bent klantgericht, collegiaal en flexibel;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA certificaat.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van gedreven engineers die graag "out of the box" denken. Wij leveren zowel standaard producten, zoals onze universele ontnester, als maatwerk. Ons vakgebied is engineering en het ontwikkelen van speciaal machines. We zijn actief in verpakkingsmachines, handelingssystemen, pick & place oplossingen en logistieke processen.

Solliciteren?

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij nodigen je uit om je interesse kenbaar te maken door een motivatiebrief met cv te sturen naar of door te solliciteren via onderstaande sollicitatie button. Vragen? Vragen maar! Wij zijn bereikbaar via .

Versturen

Service MonteurFunctie:servicemonteur
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Freshtech via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Service Monteur Freshtech 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures