Vacature Teamleider logistiek

Teamleider logistiek in Maasdijk

Samenvatting

Word jij de logistiek teamleider die onze loods in beweging brengt? Ben jij een gedreven leider met een passie voor logistiek? Heb je oog voor detail en ben je een kei in het plannen en organiseren? Dan is deze functie als logistiek teamleider bij Cool Control precies wat je zoekt! Als logistiek teamleider bij Cool Control ben je de spil van onze logistieke operatie. Je geeft leiding aan een team van circa 15 à 20 enthousiaste logistiek medewerkers en bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze logistieke processen.

Omschrijving
Als teamleider logistiek maak je van onze algemene planning een gedetailleerde dagplanning en stemt deze af met je team. Je zorgt voor een soepele coördinatie van alle logistieke activiteiten in de loods.

Ook ben je  flexibel en kunt onverwachte situaties snel en efficiënt oplossen. Daarna signaleer knelpunten en denkt proactief mee aan oplossingen.

Als motivator en zorgt voor een prettige en stimulerende werkomgeving. Je draagt bij aan de ontwikkeling van je teamleden en helpt hen om hun talenten te ontplooien.

Over de opdrachtgever


De opdrachtgever heeft een team van logistiek specialisten met ieder zijn eigen specialisatie op het gebied van douaneformaliteiten, gekoelde opslag, kwaliteitsbeheersing, value added logistics & transport.

Eisen

 • Aantoonbare praktijkervaring in de logistiek en branche ervaring is een pré.
 • Kennis van analyseren en verbeteren van processen.  
 • Duidelijk kunnen communiceren met verschillende soorten gesprekspartners.
 • Een afgeronde logistieke opleiding MBO niveau 4 (bv. Logistiek Supervisor) is een pré. 
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving.
 • Een passend salaris dat aansluit bij je ervaring en expertise.
 • Volop mogelijkheden om te leren en te groeien.
 • Een hecht team van gedreven collega's.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Functie:Teamleider logistiek
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3100 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Career Rebels via ambition@careerrebels.nl of 31102062020. Of bezoek hun website https://careerrebels.nl/vacatures/55937-teamleider-logistiek.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Teamleider logistiek Career Rebels 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures