Vacature Technical Consultant Applications

Technical Consultant Applications in Europoort Rotterdam

Technical Consultant Applications
Europoort Rotterdam, fulltime

Wil jij de specialist worden van onze applicaties? En heb je een aantal jaar ervaring met het testen van nieuwe applicaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving:
Je draagt verantwoordelijkheid voor het testen, voorbereiden en installeren van bestaande en nieuwe applicaties voor onze klanten. Jij bent de specialist op het gebied van onze applicaties en je zorgt ervoor dat de implementatie met betrekking tot de applicaties bij onze klanten goed verloopt. Uiteraard adviseer jij over eventuele verbeteringen aan de applicaties. Je geeft ondersteuning aan collega’s bij werkzaamheden op locatie, je bent verantwoordelijk voor het technisch up-to-date houden van onze Engineers met betrekking tot applicaties, software-updates en de benodigde IP kennis.

Functie:Applicatiebeheerder
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Flash Services Nederland via onbekend of 0181-250025. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Technical Consultant Applications Flash Services Nederland 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures