Vacature Traineeshipprogramma Engineering

Traineeshipprogramma Engineering in Maasdijk

Traineeship Engineering

Geef jouw carrière een ideale start met een traineeshipprogramma bij Stolze! Tijdens dit traineeship voorzie jij onze klanten van de meest innovatieve technische antwoorden. Naast dat je aan het werk bent en ergens aan bijdraagt, ga jij je volledig ontwikkelen en word je opgeleid en begeleid door collega's tot volwaardig engineer.

Jouw werk, jouw ontwikkeling

Dit programma biedt een unieke kans voor pas afgestudeerde of monteurs met enige ervaring om kennis te maken met de verschillende facetten van engineering voor de tuinbouw wereldwijd. Al lerend ga je aan de slag met de uitdagingen van de afdelingen product, project- en costengineering. Een unieke kans om jezelf binnen de tuinbouwtechniek te ontwikkelen en uiteindelijk te doen waar jouw kwaliteiten het meest tot zijn recht komen!

Hierbij een opsomming van hoe een traineeshipprogramma bij Stolze er uit ziet:

 • Je maakt kennis met meerdere afdelingen binnen Stolze zodat je van a tot z leert wat onze collega's doen en met welke klanten en uitdagingen wij te maken hebben.
 • Bij productengineering ga je aan de slag met het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardige watertechnische units en of elektrotechnische schakelpanelen.
 • Van onze costengineers leer je hoe je de wensen van de klant om kunt zetten tot een professioneel technisch plan met budgetten. Hierbij houd je rekening met materiaalkosten, arbeidskosten en andere onvoorziene kosten. Je bent in deze fase aan de voorkant van de verkoop van een project betrokken waar je bewust wordt gemaakt van de commerciële kant van engineering.
 • Tijdens je periode met onze projectengineers krijg je de kans om meer kennis op te doen van kabelberekeningen, samenhang van installaties en doorlooptijd van projecten. Je leert wat erbij komt kijken om een project te realiseren en hoe de inrichting tot stand komt.

Gedurende het hele traineeshipprogramma word je ondersteund door ervaren collega's en krijg je regelmatig evaluaties en feedback om je voortgang te volgen. Elke fase heeft een doorlooptijd van een aantal maanden, afhankelijk van jouw eigen interesses en kennis. Benodigde cursussen worden volledig door Stolze gefaciliteerd.

Wie ben jij?

 • Je bent recent afgestudeerd en hebt (minimaal) een MBO 4 diploma OF je bent momenteel aan het afstuderen OF je hebt 1 of 2 jaar werkervaring in een relevante werkomgeving als bijvoorbeeld monteur;
 • Twijfel je om een HBO studie te gaan doen na jouw MBO 4 opleiding? Ook dan nodigen wij je graag uit om te komen praten over een traineeship;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om al lerend effectief te werken.

 • Naast een persoonlijk ontwikkeltraject binnen Stolze, ontvang je een passend salaris;
 • Je werkt 40 uur in de week;
 • De vrijheid om je te ontwikkelen als volwaardig engineer, met daarbij de mogelijkheid om in overleg flexibel en deels vanuit huis te werken;
 • Een royale vakantie van 25 dagen en 13 ATV-dagen (op fulltime basis);
 • Je ontvangt in mei vakantiegeld van 8%;
 • Geniet elke week van vers fruit en onze vrijdagmiddagborrel;
 • Deelname aan onze actieve personeelsvereniging - waar plezier en samenwerken centraal staan;
 • Gratis sporten in onze compleet uitgeruste sportschool wanneer jij wilt. De sportschool is open van maandag t/m zaterdag. En als je wat extra motivatie nodig hebt, staat onze toegewijde trainer voor je klaar!
 • Een uitdagende werkomgeving die zowel lokaal als internationaal is;
 • We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek, inclusief verplichte deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT), zodat jouw toekomst goed verzekerd is.

Over Stolze:

Techniek is onze passie! De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Meer weten over hun missie en visie? Ga naar: https://www.greenv.com/nl/over-greenv/

Neem gerust contact op met Tobias Struijk. Dit kan telefonisch via of .Functie:traineeshipprogramma engineering
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T. Stolze Installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Traineeshipprogramma Engineering T. Stolze Installatietechniek 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures