Vacature Verzorgende (IG)

Verzorgende (IG) in Dirksland

Ben je geduldig, enthousiast en goed in samenwerken? Heb je daarnaast hart voor jouw vak en voor kwetsbare ouderen? Kom dan ons team versterken.

Wij zijn op zoek naar een:
VERZORGENDE (IG) NIVEAU 3
Part-time dienstverband

Taken en resultaatgebieden: - Verrichten van verplegende, verzorgende, ondersteunende begeleidende werkzaamheden - Stimuleren van de zelfredzaamheid van de bewoner - Signaleren van wijzigingen in de situatie van de bewoner - Registreren van werkzaamheden en vermelden van bijzonderheden in het dossier. - Deelnemen aan relevante overlegvormen.

Functie eisen: - Beschikt over MBO diploma verzorgende (IG)kwalificatie niveau 3 - Beschikt over sociale vaardigheden zoals luisteren, tact en inlevingsvermogen - Zelfstandig, professioneel, pro actief, service en klantgericht - Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden - Aantal uren in overleg

Informatie: www.vroonlande.nl
Informatie is verkrijgbaar bij de teamleider Zorg van Vroonlande,
mevrouw ; telefoon tijdens kantooruren .
Staakweg 5, 3247 BV Dirksland


de heer L. J. Verwijs, email:Functie:verzorgende ig
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vereniging van Eigenaars Serviceflat Vroonlande via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Verzorgende (IG) Vereniging van Eigenaars Serviceflat Vroonlande 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures