Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Hoek van Holland

Nationaal Ouderenfonds

Georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds.

Reserveerlijn

Stranduitje Hoek van Holland - 6 september

Strand

Omschrijving uitje

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert weer stranduitjes!
Wilt u hier bij zijn? Schrijf u dan snel in!

Wij ontvangen u met een kopje koffie/thee met taart. Daarna kunt u lekker uitwaaien op het strand, met een strandrolstoel naar de zee of genieten van het uitzicht. Tussen de middag lunchen we gezamenlijk met een kopje soep, broodjes, melk of een fruitsap. Daarna kunt u weer lekker het strand op of lekker genieten op het terras.


Programma
11.00 uur - Aankomst/ontvangst Beachclub One. Graag niet eerder aanwezig i.v.m. beschikbaarheid van de strandtent
11.15 uur - Koffie/thee en taart.
11.45 uur - Vrije tijd: in de zon op het terras een praatje maken of genieten van het uitzicht, een wandeling naar de zee over het strand, al dan niet met hulp.
12.45 uur - Lunch in Beachclub One.
13.30 uur - Weer lekker het strand op of genieten van het uitzicht op het terras!
14.30 uur - Vertrek

U kunt gratis gebruik maken van onze strandrolstoelen en wij zorgen voor voldoende vrijwilligers die u kunnen helpen waar nodig. Onze vrijwilligers zijn geen getrainde zorgspecialisten.
Bij onze stranduitjes is wel altijd EHBO aanwezig.

Uitjesfonds: Mocht u financiële ondersteuning nodig hebben voor deze activiteit, dan kunt u gebruik maken van ons uitjesfonds. Dit fonds kan ook in een bijdrage voor het vervoer voorzien. Mail voor het aanvraagformulier naar of kijk op www.ouderenfonds.nl/uitjesfonds .

Voor vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers die enthousiast, gastvrij zijn en affiniteit met ouderen hebben. Je moet in staat zijn fysieke inspanningen te verrichten voor bijvoorbeeld het duwen van de strandrolstoel. Herken jij jezelf hierin, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij van jou? Je begeleidt ouderen verder waar mogelijk door ze bijvoorbeeld te helpen met in en uitstappen van de bus, een praatje maken, ondersteuning bieden aan de horeca op piekmomenten, lunch serveren en ouderen met een strandrolstoel over het strand rijden.

VOG
Wij vragen aan alle vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Een VOG aanvragen is eenvoudig en kosteloos en wij helpen jou erbij! Als jij je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging meer informatie hierover.

11:15 -14:30 uur

Locatie:

Beachclub One
Zeekant 69
3151 HW Hoek van Holland
ZuidHolland

Prijs:

€ 23,50 voor deelnemers

Functie:vrijwilligers
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nationaal Ouderenfonds via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Vrijwilligers Nationaal Ouderenfonds 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures