Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Middelharnis

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider zorg je dat de monteurs up and running zijn en hun werk kunnen uitvoeren op locatie. Belt er een klant met storing? Jij schakelt direct een monteur in om de storing te verhelpen. Het vraagt om een hoop ad hoc schakelvermogen en meerdere ballen hoog kunnen houden. Jij krijgt energie van lekker bezig zijn en overziet direct waar jou aandacht nodig is. Je werkt veel buiten de deur, je hebt contact met klanten en maakt planningen. Daarnaast geef je technisch advies waar nodig. Binnen deze organisatie kan je vanuit de functie werkvoorbereider doorgroeien naar de rollen als projectcoördinator en projectleider.Functie:Werkvoorbereider
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Werkvoorbereider Eminent Groep 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures