Vacature Werkvoorbereider Scan

Werkvoorbereider Scan in Maasdijk

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider scan- en detectieapparatuur ?

Je krijgt de kans om aan diverse projecten te werken, variërend van gevangenissen tot internationale gerechtshoven en luchthavens. Deze variatie zorgt ervoor dat je voortdurend wordt uitgedaagd en nieuwe ervaringen opdoet.

32-40 uur

Maasdijk en op projectlocaties

MBO 4 / HBO

Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider scan- en detectieapparatuur?

Je krijgt de kans om aan diverse projecten te werken, variërend van gevangenissen tot internationale gerechtshoven en luchthavens. Deze variatie zorgt ervoor dat je voortdurend wordt uitgedaagd en nieuwe ervaringen opdoet.

32-40 uur

Maasdijk en op projectlocaties

MBO 4 / HBO

DAEL Security installeert, onderhoudt en repareert diverse scan- en detectieapparatuur dat wordt gebruikt om dagelijks duizenden passagiers en objecten te controleren. Deze apparatuur varieert van bodyscanners voor passagiers en X-Ray scanners voor handbagage tot gespecialiseerde scanners voor de Douane. Dit gebeurt niet alleen op Schiphol, waar dagelijks zo'n 65.000 passagiers worden gecontroleerd, maar ook op andere luchthavens, in gevangenissen en bij diverse andere locaties. Wij zorgen voor minimale downtime door storingen direct en adequaat op te lossen. Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van deze werkzaamheden.

Je komt op plekken die voor anderen niet zomaar toegankelijk zijn en jouw bijdrage is zowel dichtbij als ver weg merkbaar." - Jos, Service Manager

Ben jij een gedreven doener met een passie voor techniek? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij DAEL Security als Werkvoorbereider. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jouw technische kennis en organisatorische talenten te benutten in een veelzijdige rol binnen een fijne werksfeer: Bij DAEL Security staan flexibiliteit, teamwork en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider bij DAEL Security ben jij de schakel bij het plannen en voorbereiden van diverse projecten op het gebied van beveiligingstechnologie. Het installeren van geavanceerde scanners tot het optimaliseren van bagagelijnen van luchthavens en de detectiepoorten bij gevangenissen. Jouw hands-on aanpak zorgt ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt.
Wat deze rol uniek maakt is dat je twee belangrijke functies combineert: Je bent niet alleen bezig met het coördineren van nieuwe projecten. Ook vervul je deels de rol van service coördinator. Je hebt hierdoor een essentiële rol in het plannen en voorbereiden van onderhoudswerkzaamheden, waardoor de operationele processen soepel blijven verlopen.

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO 4 of HBO niveau en een afgeronde opleiding richting de techniek.
 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan binnen de techniek.
 • Goede Kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • In het bezit van een rijbewijs B.
 • VCA voor Operationeel Leidinggeven of bereid deze te halen.
 • Je bent een technisch organisatietalent: je blinkt uit in het behouden van overzicht en het soepel laten verlopen van projecten.

Jouw deal met DAEL

 • Werk voor het dynamische Schiphol waarin geen dag hetzelfde is en je nooit stilzit.
 • Machines en materialen die je niet elke dag tegenkomt.
 • DAEL heeft acht verschillende specialisaties: ben je toe aan iets anders of wil je je ontwikkelen? Met zoveel expertise in huis zijn de mogelijkheden eindeloos!
 • Een passend salaris op basis van werkervaring en kennisniveau.
 • 38 vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV).
 • Parttime of fulltime werken? Jij kiest! 32 tot 40 uur is mogelijk.
 • Je werktijden kun je flexibel indelen in overleg.
 • Binnenkort een spiksplinternieuwe kantoor inclusief sportschool en kroeg.
 • Een hoop gezelligheid op de werkvloer en de gaafste bedrijfsfeesten en uitjes.

DAEL or no DAEL?

Klaar om de volgende stap in je technische carrière te zetten? Solliciteer vandaag nog en word onderdeel van ons team bij DAEL Security! Neem contact op met , bij DAEL.Functie:werkvoorbereider scan
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dael Power via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Werkvoorbereider Scan Dael Power 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures